maandag 22 december 2014

Pictures week 51

Ik zag opeens dat ik helemaal geen artikel gepland had voor vandaag helemaal vergeten. Ik moest last minute nog iets maken en zie vaak dat meiden foto's van hun afgelopen week delen. Als jullie mij op instagram volgen hebben jullie er een aantal al gezien. Ik heb afgelopen week 4 dagen gewerkt en ben 3 dagen vrij geweest. 



Ik heb afgelopen week maandag dinsdag vrijdag en zaterdag gewerkt. Op maandag had ik een aantal nieuwe actie die ik moest opbouwen. Zo ook de Victoria Secret bodymist deze zijn er natuurlijk vanwege de Kerst. Ik heb met mezelf afgesproken dat ik er geen eentje mag kopen al hoewel ik de roze strawberries en champagne heel lekker vindt ruiken.

Ik heb Coeliakie en daardoor mag ik geen gluten eten. Ik bestel mijn glutenvrije brood de laatste tijd bij Allergento. En toen mijn bestelling afgelopen week binnen kwam zat er een leuk kleinigheidje bij. Een thee licht houdertje met een thee lichtje erin echt heel lief.



Ik wist al dat in sommige lipsticks gluten zitten dus die vermijd ik dan ook. Alleen dat het zelfs in blushes zit wist ik niet. Zo zie je maar het zit dus niet alleen maar in eten.

Als klant van Yankee Plaza kreeg ik een heel lief kerst kaartje binnen. Ik bestel hier altijd mijn yankee candle kaarsen ook ben ik weleens in de winkel geweest. De service is daar echt top en het zijn toch de kleine dingen zodat je daar terug blijft gaan zoals dit Kerst kaartje.


Zo was mijn vriend renzo er langs geweest om wat kaarsjes voor mij te kopen. Voornamelijk Kerst geuren voordat ze weer verdwijnen zijn. ik ben echt gek op de kerst geuren lekker zoet of juist heel warm qua geur. 

De Kerstboom stond weer en daar moest ik natuurlijk een fotootje van maken. Hij is dit jaar goud met koper en er staan al een hele boel kadootjes onder. Het is al bijna zover ik heb er zo een zin in.

Afgelopen woensdag was ik vrij en besloot ik een video op te nemen.  Ik heb mijn gehele Mac stash gefilmd dus als je benieuwd bent moet je even een kijkje nemen. Ik krijg al een hele boel lieve reacties erop.

Afgelopen donderdag had ik afgesproken met Olivia van lifemustbefabulous.nl het was echt mega gezellig en we hebben echt uren gekletst.  We wilden nog een video opnemen en hebben dat dus nog snel gedaan op het einde van de dag. Ik werd opgehaald door Renzo en gebracht lief he? De video komt deze week online op het youtube kanaal van ons beide.

Ik heb laatst heel leuk kado papier gekocht bij de Xenos helaas bleef het voor geen meter plakken. Ik wilde het donderdagavond nog een keer proberen maar het werkte echt niet. Ik heb het wel bewaard op instagram kwamen veel meiden met goede ideeën. Dus heb het niet weggegooid wel jammer want wilde al mijn kadootjes met dit papier inpakken. 

Ook ging deze in de brander deze is van de Halloween collectie ik rook er alleen niet zoveel van.  Ik heb zoveel tarts dus brand ze allemaal in 1 keer. Snowflake cookie van de Kerst collectie is mijn favoriet.


Toen ik zaterdag moest werken begon ik 12 uur normaal gesproken altijd vroeg. Ik ben voor mijn werk nog even langs het winkelcentrum gegaan en nam deze 2 mee van de Rituals. De diwali delight douchefoam wat een LE is. Ik slaap de laatste tijd echt mega slecht dus heb een bed en body mist gekocht. Er zitten veel kalmerende ingrediënten in dus hoop dat het werkt.

Op werk was het niet heel druk we hadden veel drukte verwacht i.v.m de feestdagen maar het viel een beetje tegen. Later op de dag werd het wel echt mega druk. Voor de facebook pagina van mijn winkel dus nam ik een paar foto's waaronder deze van mijn collega. 


Op zondag vond ik dit plaatje op facebook als je zegt dat je glutenvrij eet denken mensen dat je het doet om af te vallen en voor de hype. Ik moest hier wel om lachen ik eet het niet omdat ik er ziek van word. Hij werd heel veel gedeeld in een forum voor mensen met Coeliakie ik moest er zo om lachen. Dat ik een screenshot maakte.

Als jullie het leuk vinden om foto's van mijn week te zien ga ik dat vaker doen. Dan moet ik wel eventjes wat meer foto's maken natuurlijk.  Geniet van deze nieuwe week!

3 opmerkingen:

  1. Leuk overzichtje schattie!!! De video komt dit weekend echt hoor... Hihi ben te druk geweest met de kerstdagen om ervoor te gaan zitten! Ik ga kijken hoe ik het naar je kan verzenden etc hihi! Vond het in ieder geval supergezellig en ik hoop je snel weer te zien!!!! Hoop ook dat je fijne kerstdagen hebt gehad!!! XoXO

    BeantwoordenVerwijderen