donderdag 11 december 2014

Nyx Matte lipstick Whipped Caviar


Maandag in de review over Mac Soar kon je al zien dat ik helemaal into the Kylie Jenner lip ben. Nu wilde ik faux of brave van Mac ook nog hebben maar ze zijn echt nergens te vinden. Ik ben gegaan voor Whipped Caviar van Nyx wat een goede dupe schijnt te zijn. Thanks to the internet :)


Ik ben dus gegaan voor Whipped Caviar van de Matte lijn. Ik vind de lipstick er best wel cheap uitzien. Wel handig dat je kunt zien welke kleur het is. Dat vind ik een nadeel van Mac je moet op de onderkant kijken voor een kleur. Ik vind het alleen jammer dat de verpakking en niet echt luxe uitziet. Het is geen duur product maar het maakt het toch net even wat leuker.

Het is een donkere kleur en de kleur vind ik erg moeilijk te beschrijven. Het is een soort donker rode roze achtige kleur. Sorry ik ben hier niet goed in kan niet zo goed beschrijven :P.

De kleur is erg mooi en brengt heel makkelijk aan. De lipstick glijd over mijn arm en ik heb hier 2 laagjes aangebracht. Zoals je ziet is het pigment harstikke goed en hij brengt soepel aan voor een matte lipstick heerlijk!

Mijn lippen zonder lippenstift de hele huid rondom mijn lippen is stuk. En er hangen een heleboel velletjes jammer genoeg. Ik kan er helaas niks aan doen blijf smeren maar het geeft maar weinig effect. 

En de kleur het valt best mee hoe donker de kleur is. Ik had hem donkerder verwacht maar ik vind hem erg mooi. De lipstick brengt fijn aan en je hebt geen lipkwastje nodig het kan prima zonder. Wel zie je mijn velletjes een klein beetje maar dat komt omdat me hele lippen onder zitten zoals ik al zei. Als je geen last van velletjes hebt zul je hier ook geen last van hebben.

Wow lelijke foto maar goed een full face foto is altijd goed om te zien. Ik vind dat de kleur best goed staat hij maakt niet flets vind ik. Ik denk dat hij ook heel gaaf bij meiden met bruin haar staat en bij de getinte dames. 


HAHAHA lijk ik nu op KYLIE?

De lipstick kost € 6.75 en wordt verkocht bij Douglas.


11 opmerkingen: