maandag 1 december 2014

Essie Dress to Killt
Vorige week was er 20% korting op alles bij Etos. Ik was vrij en ben even langs mijn werk geweest samen met Renzo. Ik nam een artikel spullen mee waaronder deze nagellak van Essie. Mijn favoriete nagellakjes ik ging voor een kleur van de Herft collectie. Ik zat te twijfelen of ik 2 zou meenemen maar heb al 20 Essie lakjes dus dat mocht niet van mezelf. Ik ging voor een donker rode een erg geschikte kleur voor dit tijd van het jaar. Essie nagellak blijft goed zitten veel beter dat een lakje van Catrice of Essence. Essie is natuurlijk ook een stuk duurder dus dat is logisch. Ik ging voor Dress tot Killt leuke naam weer trouwens. Essie Weingarten komt meestal met namen voor haar nagellakjes uit dingen die zij zelf heeft meegemaakt. Alleen nu er al zoveel lakjes zijn lijkt het me sterk dat zij ze allemaal zelf verzonnen heeft. Essie is oorspronkelijk een merk wat alleen gebruikt werd in nagelstudio's maar sinds 2012 wordt het ook verkocht in Nederland. In de winkel dus kan iedereen genieten van de mooie lakken van Essie.Hier zie je de kleur erg goed zo ziet hij er ook precies uit in het echt. Een erg mooie donker rode kleur ik had zo een kleur nog niet dus dit is een mooie toevoeging aan mijn stash.


En zo ziet de kleur eruit in het zonlicht gelijk heel anders zoals je hem hier ziet is hij een stuk lichter. Ik vind hem trouwens in het zonlicht er ook goed uitzien.

Dit lakje kost € 9.99 en is te koop bij Etos. Ik kocht hem voor € 8,- vanwege de 20% korting dit kleurtje is wel limited edition dus als je hem graag wilt hebben moet je snel naar de winkel toe gaan. De kerst collectie van Essie komt er aan dus dan gaan de Herfst kleurtjes weer weg.

Groetjes!8 opmerkingen: