maandag 29 december 2014

Essence All About Chocolates

Op 13 december had je een speciale actie van Essence er waren 2 dames die goodiebags uit deelden. Je had verschillende locaties in Amsterdam waar je heen kon. Ik was het al helemaal vergeten maar toen zag ik het op instagram. Gelukkig was ik nog op tijd ik ben samen met mijn vriend op de scooter gegaan. We hadden de dames snel gevonden en er zat zo ontzettend veel in het tasje. Ik had nog helemaal niets uit het tasje echt toeval en nog een groot voordeel ik heb weer allerlei producten om te reviewen.


Ik had de all about pastels en all about nude al geprobeerd het pigment van beide viel me tegen. De kleuren in dit palette zijn prachtig bruin tinten zijn altijd goed. Ik ben heel benieuwd hoe het pigment van dit palette is. Veel mensen vonden het pigment van de andere ook goed ik niet. Misschien komt dat ook omdat ik veel dure oogschaduw heb zoals Mac, Too faced of urban decay.  In principe moet je dat niet vergelijken met een merk als Essence maar toch doe je dat onbewust.

Dit palette bevat 6 natuurlijke tinten 2 highlighters zoals je kunt zien en 4 bruine tinten. 2 warmte tinten en 2 koele tinten. Het palette zit in een klein stevig plastic doosje. Alle kleuren bevatten shimmer en ik vind dat zoveel mooier dan mat. Ze zeggen vaak dat je alleen matte kleuren in de crease moet gebruiken maar daar ben ik het niet mee eens.


Oké, het pigment is prima veel beter als de andere 2 palettes. Dit de warme tinten uit het palette op de highlighter na dan. De kleuren zijn mooi totaal niet poederig. Ik ben erg tevreden.

De onderste rij is ook mooi! Ja, dit palette bevalt me erg goed. De kleuren zijn mooi voor een natuurlijke look maar je kunt er ook een bruine smokey eye mee maken.  
Look
Dit palette wordt verkocht bij Kruidvat let op wel alleen bij de winkels met een groot schap. In totaal heb je 5 verschillende soorten van de all about lijn. Dit palette kost maar € 3.59 en kan ik echt iedereen aanraden. Zo zie je maar dat je echt niet veel hoeft te betalen voor goed pigment. 

Liefs Farah


14 opmerkingen:

 1. Erg mooi! Maar mag van mezelf nu geen oogschaduws meer kopen!!!! (Kijken hoelang ik het volhou! ;-) ) Xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat zou ik ook eens moeten doen! Zou het ook niet lang volhouden denk ik :P

   Verwijderen
 2. Mooie look! Maar ik vind het pigment nog best tegenvallen..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er goed uit voor dat prijsje inderdaad.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb het palette ook en hij bevalt me goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie kleurtjes, you're looking good!

  http://www.bloglovin.com/blog/13049789

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Helemaal eens: diepte hoeft je niet alleen maar met matte oogschaduw aan te brengen. Glanzend kan ook mooi staan. Ik ben zelf ook blij met dit palette!

  BeantwoordenVerwijderen