donderdag 18 december 2014

25 Questions Tag

Bij missglutenvrij.nl las ik deze tag en aangezien ik tags leuk vind om in te vullen. Besloot ik deze ook in te vullen. Miss glutenvrij heeft altijd goede tips en recepten over glutenvrij eten. Aangezien ik geen gluten mag eten ben ik heel blij met haar blog. Ze is een lieve meid en door haar heb ik veel lekkere glutenvrije producten ontdekt. Ik heb deze tag vorige week woensdag 10 december ingevuld.1. HEB JE HUISDIEREN?
Ja pipi ze komt wel eens voorbij in mijn video's. Een 11 jarige hele verwende poes ik ben helemaal gek op haar. Ze is zo ontzettend lief het is af en toe een kreng en krijg weleens een klap maar toch ben ik gek op der. Altijd als ik op de bank zit komt ze lekker naast me zitten ze gaat heel weinig naar buiten ze zit liever lekker warm bij ons binnen.2. NOEM 3 DINGEN DIE HET DICHTSTBIJ JE ZIJN
Op dit moment de laptop, De stoel waarop ik zit en mijn mobiel. Ik kan geen seconde zonder mijn mobiel echt gestoord.

3. HOE IS HET WEER NU?
Ja wel oke het zonnetje scheen vandaag maar het is nu 16.30 dus het begint wat donker te worden. Toen ik vanmorgen wakker werd, werd ik echt vrolijk van het weer. Gisteren zat ik nog met regen en hagel op de brommer.

4. RIJ JE? EN ZO JA, HEB JE WEL EENS EEN ONGELUK GEHAD?
Ik heb al 5 jaar een scooter en daar rijd ik elke dag op naar mijn werk. Ook heb ik mijn rijbewijs sinds 2 jaar tijd. Ik ben met de scooter al zo vaak gevallen zeker een stuk of 5 keer. Ook is iemand anders een keertje met mijn scooter gevallen daar was ik wel boos om aangezien ik niet wist dat hij mijn scooter had gepakt. Ik zelf ben vaak gevallen met sneeuw of regen dan te hard remmen en dan is het al gauw over. Nooit wat ergs aan over gehouden alleen schade aan mijn schatje :(. Wel ben ik 1 keer achterop op een auto gereden ik werkte bij de Haarlemmerdijk (Jordaan, Amsterdam) en toen ik terug naar huis reed besloot er een of andere idioot te gaan spookrijden. De mevrouw voor me schrok zo erg dat ze gelijk remde ik kwam net de bocht uit en zat er bovenop. Ik viel hard en de scooter viel boven op mij scheelt weer schade haha. Ik voelde gelijk dat mijn voet erg zeer deed ben daarna gelijk naar huis gereden. En toen zag ik mijn zus lopen toen barstte ik in tranen uit alles kwam er ff uit was zo erg geschrokken. Mijn voet was mega dik en blauw en toch maar foto's gemaakt in het ziekenhuis was hij zwaar gekneusd. Ik moest 2 dagen daarna afrijden voor mijn auto en dat ging helaas niet door. Ik heb even een weekje vrij genomen van werk en toen was het wel weer goed. Als ik nu op hakken of pumps loop voel ik het nog steeds.

5. HOE LAAT WAS JE VANOCHTEND WAKKER?
Ik had de wekker om 9 uur gezet en ben er toen ook gelijk uitgegaan. Ik vind het zonde om heel laat op te staan als ik vrij ben dan heb ik helemaal niks aan mijn dag.

6. WANNEER HEB JE VOOR HET LAATST GEDOUCHT?
Vanmorgen ik douche elke ochtend. Ik kan gewoon niet tegen vet haar ik moet en zal mijn haar elke dag wassen.

7. WAT IS DE LAATSTE FILM DIE JE HEBT GEZIEN?
12 years a slave ik vond er geen reet aan eerlijk gezegd. Ik vind het goed dat er aandacht is voor de slavernij begrijp me niet verkeerd maar het duurde zo extreem lang en er gebeurde eigenlijk helemaal niks.

8. WAT STAAT ER IN JE LAATSTE SMSJE?
Ik sms eigenlijk nooit meer sinds er whatsapp bestaat. Mijn laatste sms was 30 oktober van mijn vriend Renzo met Ik ben er. Zijn internet was op dus dan pas smsen we :P.

9. WAT IS JE RINGTONE?
Ik heb geen idee hoe hij heet maar het is de standaard samsung ringtone. Vroeger had ik altijd van die liedjes 1 keer met i'm rich bitch haha ik ben helemaal niet rijk. Dat was juist het grappige ervan iedereen keer me aan met die ringtone.

10. BEN JE WEL EENS IN EEN ANDER LAND GEWEEST?
Ja ik heb vroeger als baby 8 maanden in LA gewoond vanwege mijn vaders werk. Verder België, Luxemberg, Spanje, Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk, Duitsland, Hongarije, Italië, Turkije.  Eigen allemaal wel in de buurt alleen Amerika niet.

11. HOU JE VAN SUSHI?
Nee ik vind het helemaal niks snap die hele hype niet.

12. WAAR DOE JE BOODSCHAPPEN?
Ik doe zelf geen boodschappen dat doet mijn lieve moedertje. Ze haalt alles bij de Albert Heijn en af en toe ook bij Plus. En voor mijn eten vaak naar de gezondsheidswinkel.

13. HEB JE OOIT MEDICIJNEN GESLIKT OM EERDER IN SLAAP TE VALLEN?
Ja in een periode met veel stress oxazepam maar daar werd ik veels te suf van en dat vond ik helemaal niks. Ook weleens melatonine en valeriaan.

14. HOEVEEL BROERS EN ZUSSEN HEB JE?
2 zussen één tweeling zusje Ilse en een oudere zus Eva. Wij schelen 2 jaar met Eva.

15. HEB JE EEN COMPUTER OF LAPTOP?
Ik heb helemaal niks mijn  ouders wel haha! Wij hebben een laptop en een computer ik heb zelf een ipad.

16. HOE OUD WORD JE OP JE VOLGENDE VERJAARDAG?
22!

17. DRAAG JE EEN BRIL OF LENZEN?
Heel af en toe een bril alleen helaas is er ergens een schroefje uit dus zit hij scheef. Ik wil sowieso een nieuwe ik heb veel hoofdpijn de laatste tijd dus moet maar ff een nieuwe halen.

18. VERF JE JE HAAR?
Ja ik heb zelf een peper en zout kleur en daar vind ik niks aan. Ik heb mijn hele haar lichtblond gehad en bruin. En heb het nu al een hele tijd highlights dit bevalt me prima. De uitgroei zie je totaal niet erg dus dat is fijn. 

19. WAT BEN JE VAN PLAN VANDAAG TE GAAN DOEN?
Misschien zo even naar de Douglas ze hebben vipavond en dus korting op bijna alles. Ik denk dat ik zo eventjes langs ga.

20. WANNEER HEB JE VOOR HET LAATST GEHUILD?
Vorige week ergens ik huil best wel vaak eerlijk gezegd. 

21. WAT IS JE FAVORIETE PIZZABELEG?
Ik mag geen pizza eten!

22. EET JE LIEVER EEN HAMBURGER OF EEN CHEESEBURGER?
Vind het beide erg lekker ik eet ze wel glutenvrij bij de Macdonalds. Ik hoop dat ik binnenkort overal burgers kan halen.

23. HEB JE WEL EENS EEN NACHT DOORGEHAALD?
Ja vaak genoeg zelf haha


24. WAT IS DE KLEUR VAN JE OGEN?
Blue
25. KAN JE HET VERSCHIL PROEVEN TUSSEN PEPSI EN COCA COLA?
Nee ik drink geen Cola dus ik heb echt geen idee. Me zus drinkt wel cola en die proeft duidelijk het verschil.
Bedankt voor het lezen! Je kunt de Tag natuurlijk overnemen.

6 opmerkingen:

 1. Leuke tag! Ik ben ook dol op huisdieren enne ik merk ook wel degelijke een verschil tussen Cola Light en Pepsi ;)

  http://www.bloglovin.com/blog/13049789

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super super leuk om te lezen, ik dacht dat ik het verschil tussen pepsi en coca cola niet zou proeven maar je proeft het zeker zeker zeker wel. Met je scooter gevallen, wauw lijkt mij zo eng om met mijn scooter te vallen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel mop! Jaa is ook best eng hoor maarja gelijk weer doorgaan anders blijf je angst houden

   Verwijderen
 3. Leuke antwoorden op deze tag. Wat ben jij in veel landen geweest zeg leuk! Ja ik proef zeker verschil tussen Pepsi en Coca cola ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja haast elk jaar ergens anders heen dus dat is wel leuk! Dankjewel

   Verwijderen