woensdag 10 december 2014

Make Up Revolution Blushing Heart

Too Faced begon ermee hele schattige hartjes blushes met 3 verschillende kleurtjes. Ik vond ze heel leuk maar het kostte € 30,- en dat vind ik teveel aangezien ik al genoeg blushes heb. Toen zag ik op instagram de blushes van Make up Revolution die heeft ze namelijk nagemaakt. Deze kosten € 6.99 dus dat is echt prima te doen :)De Blush zit in een schattig roze doosje ik hou ervan!

Op de achterkant vind je de kleur en dat is Blushing Heart. Leuke naam alleen wel een beetje ingewikkeld aangezien ze blushing hearts heten. 

De verpakking is ook zo mega schattig roze en een hartjes vorm altijd goed.

Ik ging voor de meeste roze variant aangezien ik gek ben roze blushes. Ik vind de onderste kleur een beetje koel de andere kleuren zijn iets warmer. 

Het pigment is harstikke prima je kunt de blush in 3 verschillende kleurtjes gebruiken uiteraard maar ook met je kwast door de hele blush heen. Wat ik dus doe ik vind de kleuren samen erg mooi dus vandaar.

Ik vind de blush echt heel goed het pigment is erg goed. Zelfs een beetje te gepigmenteerd ik moet echt wat minder gebruiken. Maar vind het effect wel leuk de kleur is erg mooi en warm van kleur. 

Ik ben fan. Ik heb de blush besteld bij makeupmusthaves.nl en hij kostte € 6.99.

10 opmerkingen: