woensdag 17 december 2014

Het perfecte lakje voor de Feestdagen!

Essie is een merk waar ik echt gek op ben sinds ik deze nagellak gebruik, hoef ik geen andere meer. Deze nagellak lakt fijn door het brede kwastje en blijft ook lang zitten. Bij mij zo een 3 dagen als ik werk en als ik vrij ben houdt hij het wel een week vol. Ik heb alweer over de 20 lakjes van dit merk en kon deze fantastische kleur niet laten liggen! 

Dit is toch Kerst in een potje? De kleur is het ene moment goud en dan weer zilver. Het zit er tussen in het is geen goud en het is geen zilver. Het is wel een mooi kleurtje in iedergeval. De lakje bevat lekker veel glans waar ik gek op ben.

Ik heb het over de kleur Jiggle Hi Jiggle Low ook een hele schattige naam. Essie is altijd goed in het verzinnen van namen. Het lakje bevat 13.5 ml en er zit een balletje in zodat de lak niet uitdroogt. Als je het flesje schudt gaat het balletje door de lak en word het weer goed. 

De kleur is zo ontzettend mooi in het licht is het goud en in het donker zilver. Hij glimt echt prachtig! Ik heb hier 2 laagjes aangebracht 1 laagje was voldoende maar gebruik altijd 2 laagjes. Ik heb geen topcoat gebruikt want die is niet goed meer moet even een nieuwe scoren. Nog tips?

Na 1 dag zit de kleur er nog perfect op. Het lakje droogt snel en blijft lang op de nagels zonder te chippen zoals ik al zei. Deze kleur is zeer geschikt voor de feestdagen en voor oud&nieuw. 

Hij hoort bij de wintercollectie en wordt verkocht bij Etos voor € 9.99

17 opmerkingen:

 1. Wat een leuk kerstig lakje! De kleur is er echt perfect voor!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben gek op deze kleur! Ik denk dat ik deze ga dragen tijdens de feestdagen :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik er eentje van essie leading lady voor 1 dag en deze voor de andere dag!

   Verwijderen
 3. Nice nice! Ik vind de zilveren variant ook erg mooi =)

  http://www.bloglovin.com/blog/13049789

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zeker een mooi nagellakje voor de feestdagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super mooi! Hij doet me een beetje denken aan een lak van China Glaze die ik heb.. weet alleen de naam even niet

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een super mooi kleurtje zeg! Inderdaad het perfecte kleurtje voor de feestdagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hij is mooi! Sally Hansen Insta dri (Het rode flesje) is de beste topcoat ever! Je nagels glanzen mooi (gelachtig) en je nagels blijven sowieso een complete week mooi.

  BeantwoordenVerwijderen