vrijdag 12 december 2014

Nyx Taupe Blush

De blush om te contouren voor meiden met een lichte huid. Die moest ik wel proberen uiteraard. Hij is eigenlijk altijd uitverkocht bij de Douglas. En toen hij laatst weer online was heb ik hem besteld. Er is een mega hype rondom dit product en ik ben gek op gehypte producten. Ik moet en zal weten of het de hype waard is. 


Dit is hem zoals je ziet is de kleur ook echt Taupe. Het is een lichte matte taupe achtige kleur. Normaal zijn mijn bronzers altijd veel meer oranje qua kleur dus ben erg benieuwd hoe deze mij staat.

De blush heeft een heel schattig patroontje. En zit in een stevige zwarte verpakking ik vind de verpakking er absoluut niet goedkoop uitzien. 

Over naar de Swatches

 Links zonder en rechts met. Zoals je ziet geeft Taupe me meer vorm. Het lijkt alsof ik wat meer jukbeenderen heb wat natuurlijk de bedoeling is. Ik vind de kleur wel erg koel qua kleur maar vind het wel mooi staan. Deze bronzer is totaal anders als wat ik heb dus moet nog een beetje wennen aan de kleur. 



Als ik vooruit kijk zie ik niet een heel groot verschil weet niet of het aan mij ligt hoor. Het is trouwens een van de eerste keren dat ik aan het contouren ben. Dus het kan ook aan mij liggen hoor misschien moet ik het iets hoger of lager aanbrengen!

En met meer make up


Zoals je kan zien heb ik hem wat meer aangezet en als een soort van blush. Ik vind dit erg mooi staan hij valt nu best op maar dat vind ik wel mooi eigenlijk.

Ik vind Taupe zeker een goed product maar moet nog wel leren hoe ik moet contouren etc.
Ik heb een ovaal gezicht en vaak zie je op youtube meiden met iets rondere gezichten. Ik heb de bronzer alleen bij mijn jukbeenderen en voorhoofd aangebracht. Ik heb een smalle neus dus vind contouren daar niet nodig. Als ik door heb hoe het allemaal moet zal het effect een stuk meer zichtbaarder zijn. Want nu lijkt het meer op een bruine blush!

Nyx Taupe kost € 6.29 en wordt verkocht bij Douglas
Tips zijn altijd welkom :)

11 opmerkingen:

  1. staat je wel heel mooi! ik hou de reacties in de gaten! ben ook nieuwsgierig naar de tips over contouren ;-) Xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het effect ziet er erg mooi uit, een mooi product om mee te contouren! :) Ik heb hem ook gekocht, mijn review komt nog!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oke ben heel benieuwd naar je review ga je site in de gaten houden!

      Verwijderen
  3. Doe hem weleens bij Chan op.. Hij geeft weinig pigment af helaas! Helaas wou hem ook haha! Idd als jij hem meer als blush aanzet is die prachtig een gezonde gloed! X

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Vind m erg mooi bij je staan als blush!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja dat vind ik ook! Als contour is het een beetje een fail

      Verwijderen
  5. Je doet het prima hoor! Als je het zelf iets te zwaar vind zou ik alleen wat meer uitblenden meer niet. Ik gebruik zelf de bronzer uit het sleek face form palette. die bevat ook bijna geen rood pigmenten waardoor die ook veel koeler is als meeste andere bronzers.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oke bedankt voor je reactie! Ik heb het contourkit ook dus dat ga ik wel proberen :) x

      Verwijderen