dinsdag 16 december 2014

Nars Sheerglow Foundation

De foundation onder de foundations en ofcourse moest ik deze proberen. Toen mijn Mac pro longwear foundation op was ging ik eindelijk voor de Sheerglow foundation van Nars. Altijd als Willemijn en Martine van livelifegorgeous.nl iets goed vinden dat moet ik het ook hebben en zo dus ook deze foundation. Ik bestelde de foundation en de creamy concealer maar die is helaas nog niet binnen ik snap ook niet waarom. Ik wacht nog een paar dagen af en anders neem ik contact op. 

De verpakking zit in een standaard zwart doosje niet erg speciaal maar ook niet stom.  De verpakking doet me denken aan de verpakkingen van Mac. 

Ik heb qua tint van Mac nc15 toen vroeg ik op instagram aan Willemijn welke tint zou passen bij Nc15 en toen zei ze Gobi. Die heb ik dus besteld je hebt in de variant light 3 tinten. Ik ging voor de donkerste van de Light nummer 3. Je hebt 2 varianten van de Nars foundation de Sheerglow en een matte variant. Een matte variant is wat meer geschikt voor een vette huid waar de sheerglow voor de normale en droge huidjes is. Ik heb een gecombineerde huid maar in de winter voornamelijk droog daarom ging ik ook voor deze. 

Ik vind de verpakking er erg mooi uitzien. Lekker chique en in een mooi glazen flesje! Ik heb  vaak wat duurdere foundations meestal zijn de foundations van de Drogisterij te donker voor mij. Ik denk dat de kleur wel goed is, hij lijkt veel op de NC15 van Mac.

Ook ff een fotootje van de achterkant!


En dan mijn grootste irritatie aan deze foundation ik vind dit echt heel stom. Er zit dus geen pompje op de foundation het is zo een duur product en dan moet je het pompje apart kopen. En wat denk je? De pompjes zijn overal uitverkocht chagrijniger kun je mij niet krijgen. Ik ga kijken hoe dit mij bevalt vind ik het heel vervelend dan koop ik hem niet meer. Ik kan hier gewoon echt niet over uit. Toen ik op de Europese Nars site keek hadden ze de pompjes daar voor € 4,- euro maar daar kun je alleen met creditcard betalen dus dan houdt het op voor mij. Ik gebruik wel een BeautyBlender voor mijn foundation dus kan de foundation gelijk op het sponsje gieten.

Over naar de swatches
Links is zonder en rechts is met de foundation

 


 

 
Wauw ik vind het er echt goed uitzien. De dekking is medium deze zeggen dat de dekking erg sheer is en op te bouwen is. Maar ik vind 1 laagje wel prima ik hoef ook absoluut geen volledige dekking. Ik heb zoals je ziet best een egale huid met een paar puistjes en wat roodheden.  Mijn witte huidje krijgt een mooi kleurtje ik vind de kleur goed matchen het is totaal niet oranje ofzo. Ik heb de kleur alleen op mijn gezicht dus mijn hals overgeslagen vanwege eczeem. En vind dit absoluut niet storend. 

De foundation blend goed in de huid ik heb een beautyblender gebruikt en het ook geprobeerd met een flat kabuki brush zo krijg je meer dekking. Ik vind deze foundation fijner aanbrengen met een kwast zo krijg ik een heel mooi effect. Ik heb bij deze foto's ook een kwast gebruikt. De foundation geeft je huid en mooi glow wel poeder ik hem af omdat ik last heb van een vette t zone. Ik merk dat ik hem wel moet afpoederen anders is mijn t zone mega vet op het einde van de dag. Wat ik persoonlijk heel fijn vind aan deze foundation is dat hij zo licht aanvoelt. Je voelt totaal niet dat je hem op hebt. Met mijn Mac foundation had ik dat wel en dat is soms best irritant. Het enige nadeel is zeker dat er geen pompje bij zit zoals ik al zei. 

De foundation is niet goedkoop hij kost € 39.35.
Ik bestelde hem bij hqhair.com en heb ongeveer 2 weken moet wachten wat best lang is natuurlijk. 

Zou jij deze kopen? 

6 opmerkingen:

  1. Mooi effect! inderdaad slecht dat er geen pompje op zit, aangezien de prijs...
    Staat je goed mop!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja haalt ook echt de roodheid weg! Ja echt belachelijk xx

      Verwijderen
  2. Echt heel erg mooi zeg! Maar die prijs, jeetje!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Staat je goed! Jammer dat er geen pompje bijzit, en hij is nu ook niet goedkoop te noemen helaas!

    BeantwoordenVerwijderen