donderdag 25 december 2014

Merry Christmas


Hey Lieverds

Ik wil jullie allemaal een hele fijne kerst wensen. Dat jullie maar lekker veel mogen eten en dik worden hihi! Nee het mag met Kerst. Dat jullie mooie kadootjes krijgen en vooral een hele fijne dag hebben met jullie geliefdes. Dat 2015 een heel mooi jaar mag worden voor jullie! 

Ik hoop dat jullie allemaal leuke feestdagen hebben. Mijn opa en oma komen zometeen langs ik ben zo gek op ze dus ben heel blij dat ze komen. Wij gaan een spelletje spelen elkaar verwennen met kadootjes. En mijn mama en oma gaan heerlijk koken voor ons allemaal!

Ik heb er zo een zin! Het liefst zou ik ook Kerst vieren met jullie allemaal het lijkt me zo gezellig om jullie een keertje te ontmoeten. Bedankt voor al jullie lieve reacties altijd ik ben gek op jullie!!


Lots of love





6 opmerkingen:

  1. Jij ook hele fijne feestdagen moppie en geniet van alles en iedereen! Ontmoet hebben we elkaar al en zal vast nog een x gebeuren! Ik vind je een topwijf (ff op zn amsterdams) en zal je nog lang blijven volgen. En op naar een leuke bloggers meeting in 2015! Ik ben voor! Liefs en dikke kus Mandy Xxxxx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik vind jou ook een top wijf! Hoop dat je een fijne kerst hebt gehad en die meeting komt er sowieso wel! Xx

      Verwijderen
  2. Jij ook een hele fijne kerst! Geniet ervan. X

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jij ook een hele fijne kerst Farah! :) geniet van alle gezelligheid en al het lekkers!
    Liefs, Marjoleine x

    BeantwoordenVerwijderen