maandag 8 december 2014

M.A.C Lip Pencil Soar (Kylie Jenner)

We all love the Kardashians of naja ik dan. Ik ben gek op ze ze zien er stuk voor stuk prachtig uit en ik volg hun realitysoap met veel plezier. De make up van de dames is altijd echt prachtig. Nu zijn Kendal en Kylie jenner de stiefzusjes ook mega populair. Kendal is een succesvol model en Kylie is de laatste tijd mega veel in het nieuws door haar blauwe/groene haren en haar lippen. 
Kim werd geinterviewd door de Pixiwoo zusjes (bekende youtubers uit engeland) zij vroegen uiteraard naar de lippen van Kylie. Iedereen denkt aan botox maar Kim beweerd dat het puur alleen lipliner is. Ik weet het niet ik betwijfel het maar ik vind het wel mooi. Volgens Kim gebruikt Kylie alleen het Mac lip potlood in de kleur Soar. En die moest ik hebben. Nu was hij overal uitverkocht maar in de Pro store was hij er nog. Ik wilde ook Faux of Brave omdat Kylie deze ook schijnt te gebruiken maar die zijn overal uitverkocht. De Mac MUA vertelde dat het niet normaal is hoe hard hij verkocht wordt.



Het lip pencil zit in een mooi zwart doosje zoals we het gewend zijn van Mac. Onderop kun je zien welke kleur het lip pencil bevat.


Het potloodje is langer als verwacht maar zo heb ik er des te meer plezier van. 

Ik vind de kleur best apart zoiets heb ik nog niet. Het is een soort oud donker roze maar wat toch naar bruin neigt.



De huid rondom mijn lippen is helemaal kapot en rood en mijn lippen zijn ook redelijk pijnlijk daarom hoopte ik dat het potloodje soepel aanbracht. En dat doet hij zeker het is iets stroever als een lipstick maar zeker niet vervelend. Wauw ik ben echt gek op deze kleur jammer dat de huid erom heen helemaal onder de velletjes zit maar niks aan te doen.


Na een paar uur op mijn lippen en wat eten en drinken is het alleen vervaagd in de binnenkant van mijn lippen. Het lip pencil houdt het net zolang vol als andere Mac lipsticks.

Ik wil het nog proberen met een kleur erover heen dus moet even afwachten totdat Faux en Brave weer te koop zijn. Ik hoorde alleen dat ik het wel van de voren even moet uit proberen aangezien het misschien flets maakt. Kylie heeft natuurlijk een donkere haarkleur en een donkere huid als mij. Maar toch vind ik dit lip pencil wel goed staan ik vind dat ik het wel kan hebben.

Ik kocht het lip pencil voor € 15,- bij de Pro Store in Amsterdam. Als je het potloodje wilt kopen moet je even goed zoeken want deze gaat ook erg hard. 

Wat vind jij van de Kylie Jenner lip?

10 opmerkingen:

  1. staat je mooi Farah. Balen dat je het rondom je lippen zo stuk is! lijkt me pijnlijk?! fijne dag vandaag moppie ;-) Xxx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel! Ja is het ook maar al heel veel cremes enzo gehad en niks werkt :p xx

      Verwijderen
  2. Staat je mooi deze kleur. Doet het niet super pijn de huid rondom je lippen? Zo ziet het er wel uit namelijk.. Succes meid! xx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hey mop dankjewel! Ja het doet ontzettend pijn het scheurt gewoon open en de velletjes zitten overal. Helaas kan de dokter en de dermataloog er niet echt achter komen wat het is! Ze dachten eerst een schimmel maar na wat onderzoeken zagen ze dat dat het nirt was. Xx

      Verwijderen
  3. Ah je lippen zien er echt pijnlijk uit! De kleur is overigens prachtig, deze moet ik hebben! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  4. De kleur is zo mooi he! Ik heb een potloodje van Make-up studio die er erg op lijkt

    BeantwoordenVerwijderen