vrijdag 19 december 2014

Glamglow Gift Sexy

Toen ik van de week even langs Douglas ging na mijn werk. Ging ik de laatste Kerst cadeautjes kopen ik heb nu alles binnen.  Natuurlijk kon ik de verleiding niet weerstaan en stond ik wat te spieken bij Chanel en Dior make up. Ik zat te kwijlen naar een Dior palette maar mocht het gewoon niet kopen voor mezelf. Totdat ik in mijn ooghoek iets glimmends zilvers spotte het was liefde op het eerste gezicht deze moest met mij mee.


Zoals je aan de titel al kunt zien ging ik voor een giftset van Glamglow. Glamglow is het beste masker allertijden als ik internet moet geloven. Ik vroeg de medewerkster of ik deze maskers kon gebruiken met mijn eczeem. Ze zei dat dit absoluut kon en raadde mij de witte of de blauwe variant aan. Nu stond er een giftset met 3 maskers die moet ik uiteraard proberen. Zoals je ziet zit er in dat pakket de witte en de blauwe variant. 

De giftset bevat 3 maskers 1 full size product namelijk de Thirstymud (50ml). En 2 mini verpakkingen namelijk Supermud de witte variant (15ml) en de Youthmud (15ml).  Nu heb ik wat op internet gespiekt en las ik dat deze maskers gemaakt zijn door een stel uit Hollywood. Alle acteurs waren er gek op omdat ze een hele mooie gloed van dit masker kregen. Kort daarna bracht het stel Glamglow op de markt een veel verkocht en besproken merk. 

De Thirstymud is zoals je ziet ongeveer net zo groot als een gezichtcreme potje en de 2 kleinere zijn de vergelijken met een verpakking van een lipbalm of oogcreme. 


 Nog even een korte uitleg over alle 3 de maskers. De uitleg komt van de Douglas site.

Thirstymud (blauw) 
1 pot vier technologiën voor langdurige, middel lange en kortstondige hydratatie. Het glamglow masker thirstymud maakt gebruik van de meeste recente geavanceerde en ultiem hydraterende technologieën. Met een onmiddelijke en diep hydraterende werking voor langdurige middel langen en kortstondige resultaten. Ontworpen voor mannen en vrouw van alle leeftijd met alle huidtypen. Het nieuwe masker bevat dewdration. hydrapack, green energy en laat uw gehydrateerde huid stralen als nooit tevoren.

Powermud (wit)
Een geavanceerde reinigings treatment voor een fantastisch mooie huid met verfijnde poriën.  Het masker bestrijdt de meest voorkomende huidproblemen. Grote poriën, oneffenheden, puistjes, mee-eters , vlekken, een onzuivere huid, irritaties van het scheren en ingegroeide haren. De innovatieve formule bevrijdt de huid van overtollige olie, talg en vuil, terwijl actieve ingrediënten puistjes en acne bestrijden.
Youthmud (zwart)
De ingrediënten komen oorspronkelijk uit Zuid-Frankrijk. De Franse modder, groene thee en mineralen zorgen ervoor dat uw huid straalt. Gebruik het een paar keer per week of gewoon wanneer u een “Glam-tastic” huid nodig hebt. GlamGlow is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Het masker stimuleert de collageenaanmaak van de huid en zorgt voor een 3-daagse ‘glow’. Het houdt de huid merkbaar glad en zacht. Daarnaast zuivert het de huid en verfijnt het de poriën. Onzuiverheden worden weggenomen zonder dat er natuurlijke oliën worden verwijdert. Laat uw huid stralen met GlamGlow en bescherm uw huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

De dame in de Douglas raadde mij aan om eerst de witte uit te proberen en de dag daarna de blauwe. Ik wil jullie vandaag vertellen wat ik van de Supermud vindt.

Zonder make up.

Ook vertelde de dame dat ik hem dun op moest smeren aangezien ik toch een best gevoelig huidje heb. In het begin begon het een beetje te tintelen en toen raakte ik ff in paniek. Heb geen zin in een allergische reactie na een minuutje of 2 was het ook weer weg. Het masker brengt fijn aan totaal niet stroef. Ik heb gewoon mijn handen gebruikt je kunt eventueel ook een foundation kwast gebruiken.

Je ziet duidelijk dat het modder is zo droogt het ook op dit is na 5 minuten.

En na 1o minuten is het hele masker ingetrokken, het is mega hard geworden en voelt best apart aan. Dit komt echt omdat het een modder masker is die word lekker hard. Met afspoelen heb ik iets meer moeite dan een normaal gezichtsmaskertje. Ik gebruik een washandje met lauw warm water. 

Nadat ik het maskertje eraf haal voel ik gelijk een heerlijk zacht gezicht. Me huid voelt mega zacht aan en gehydrateerd. De huid om mijn lippen is erg gevoelig en dit is zelfs een beetje verzacht. Fijn dit masker zorgt absoluut niet voor irritatie wat ik met andere maskers wel heel erg vaak heb.  Ook is de roodheid in mijn gezicht minder geworden ik weet niet of je het zelf kunt zien maar ik zie het zeker wel.


De dag erna heb ik het andere masker uitgeprobeerd namelijk de Thirstymud. Deze ziet er heel anders uit als de Powermud dit masker bevat kleine deeltjes. Op de begin tintelde het heel eventjes maar dat was al gauw verdwenen. Dit masker voelt prettiger aan op de huid als de powermud. Dit masker word niet hard op de huid en is daarom ook makkelijk af te spoelen. Dit masker maakt mijn huid wederom heel erg zacht ben er erg te spreken over!


Normaal gesproken betaal je voor een potje van 50ml niet schrikken € 49.95. Ik heb voor deze set € 55,- betaald ook totaal niet goedkoop. Ik moet de andere maskers nog uitproberen maar ben tot nu toe erg enthousiast. 

Zou jij zoveel neerleggen voor een masker?

3 opmerkingen:

  1. Woow, het is inderdaad wel duur, fijn dat je ze als set goedkoper hebt weten te scoren! Ik had van dit merk nog nooit gehoord.. Zelf zou ik er niet zoveel geld aan uitgeven.

    http://www.bloglovin.com/blog/13049789

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik zou er niet zoveel voor betalen! Maar als het voor jou werkt, prima toch!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De eerste 2 lijken me echt heel fijn! Leuk artikel mop x

    BeantwoordenVerwijderen