vrijdag 26 december 2014

1e Kerstdag

Oh wat heb ik toch weer een heerlijke dag gehad samen met mijn familie. Ik besloot lekker veel foto's te maken voor de blog en natuurlijk om later naar terug te kijken. Normaal maakt mijn vader altijd de foto's maar gisteren nam ik de taak op mij. 


Ik werd wakker met enorm veel eczeem rondom mijn lip en hals en dat maakte me een beetje chaggie. Toch heb ik wel een hoop make-up opgedaan. Ik ging voor een redelijke natuurlijke look met bruin tinten en kon helaas geen lippenstift op. 

En zo ziet het er dan uit ik deed lippenstift op maar heb dat gelijk weer eraf gehaald. Zoals ik al zei waren mijn lippen erg pijnlijk. Verder is het heel standaard dus niet echt feestelijk!

Ik vroeg aan Renzo wat ik aan moest doen en dit koos hij uit. Lekker makkelijk als je niet weet wat je aan moet doen. Het shirtje is van de H&M en het rokje kocht ik een tijdje geleden bij modemusthaves.


Mijn opa en oma kwamen langs en mijn oma had weer veel gekookt. Ze had ook een lekkere tulband gemaakt. Ik mag het niet vanwege mijn allergie maar volgens de rest was hij erg lekker.

Ik stak mijn nieuwe kaars Christmas Memories aan erg toepasselijk.

Mijn lieve opa speciaal nieuwe kleding gekocht voor de Kerst.

Uiteraard was Pipi er ook ze heeft de hele middag bij ons gezeten. Veel katten houden niet van drukte maar Pipi vind het altijd wel gezellig en komt lekker dicht naast je zitten.

Papa vindt de duckface echt vreselijk vandaar dat Ilse het even voordeed.


Tijd voor kadootjes :)

Renzo kreeg een shirt van Ilse en haar vriend Mitchell.


Mitchell een mooie boxer van papa en mama.

Papa is voor veel dingen allergisch ik kocht voor hem een clinique for men deostick, zonder parfum etc.

Ik kreeg iets van Swarovski van Mitchell en Ilse ik heb nog nooit iets van dit prachtige merk gehad en zat al weken lang te zeuren omdat ik wilde weten wat het was. 

Ik kreeg deze prachtige oorbellen omg. Niet normaal mooi ik draag altijd knopjes en ben hier echt super super blij mee.

Van mijn ouders een mooi lakje van Bobbi Brown. 

Toen deze in de aanbieding was bij de Hema liet ik het aan Renzo zien. Hij zei meteen wil je hem anders voor Kerst hebben. Ik wist toch niet wat ik wilde hebben dus kocht hij deze voor mij.  En van mijn opa en oma kreeg ik geld altijd fijn kan ik weer iets moois van kopen.

Mijn moeder wilde heel graag een lippenstift van Mac. Ik besloot een kleurtje voor haar uit te kiezen ze wilde graag een rode. Ik ging voor Lady Danger een niet al te fel kleurtje ik weet dat me moeder daar niet van houd. Ze vond hem heel mooi en is er erg blij mee haar 1e mac lipstick =)

Ilse kreeg van Renzo de nieuwe Miracle Gel van Sally Hansen. Ik ben hier super enthousiast over en Renzo wist niet zo goed wat hij moest kopen daarom heb ik een mooi kleurtje uitgekozen.

We speelden dit spelletje van Ik hou van Holland als je dit programma kijkt weet je dat ze op het einde altijd een tikkend kadootje hebben. Je krijgt allerlei vragen en bij een goed antwoord mag je hem doorgeven aan de gene naast je. De bom tikt en als hij ontploft lig je eruit. Ik lag er al als 2e uit :(

Ik maakte nog een foto van iedereen voordat we gingen eten.

Carpaccio als voorgerecht jummie.


Met mijn papa.

Ilse en Mitchell en mij er heel charmant achter hihi.

Mijn prinses

Tussendoor zijn wij even naar Renzo zijn huis gegaan om daar de kadootjes te doen. Ik kreeg weer een hele hoop. Na het eten toen opa en oma naar huis gingen zijn wij weer naar Renzo zijn huis gegaan, hebben we daar een filmpje gekeken en daarna zijn we gaan slapen. 

Mijn schoonvader stuurde Renzo op pad om een kadootje voor mij te kopen hij kocht een heel mooi Rose armbandje van het merk Zinzi.

Ik had verwacht dat ik alleen de camera kreeg van Renzo en toen zag ik van de week al een Yankee Candle tasje met mijn naam erop. Hij kocht een houder voor votives en een grote kaars in Turquoise Sky. Hij koos een geur die ik zelf niet uit zou kiezen maar vind hem wel erg lekker. De geur is best wel fris dus kan ik deze mooi gebruiken in het voorjaar.

Van mijn schoonmoeder kreeg ik een kadobon van de Forever 21 en een mascara van Mac. Mijn schoonmoeder weet dat ik veel van dit merk heb en is dus speciaal voor mij naar de counter gegaan. Echt super lief.

Van mijn schoonzus en haar vriend kreeg ik een paar nagel lakjes, ketting en oorbellen ook kochten zijn allebei een douglas kadobon voor me. Ze wisten het niet zo goed en vonden het een beter idee als ik zelf iets moois uitzocht.

Renzo zijn neef en zijn vrouw kopen ook altijd een kadootje voor ons allemaal. Ik kreeg een mooie zalm kleurige blouse en een armbandje. 

Ik ben echt schandalig verwend en ben super blij met mijn kadootjes. Ik heb een hele gezellige dag met mijn familie en schoonfamilie gehad. Bedankt voor de gezelligheid als jullie dit lezen. Ik hoop dat jullie ook een leuke dag hebben gehad. En heel veel plezier vandaag.

Liefs, 

13 opmerkingen:

  1. Wauw wat ben je onwijs verwend zeg, heerlijk!
    Vooral de oorbellen vind ik heel erg mooi, en je outfit was ook prachtig <3

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja niet normaal he!! Ik ben er ook zo blij mee echt pareltjes! Dankjewel schat xx

      Verwijderen
  2. Super leuke foto's! Echt een hele mooie outfit ook trouwens.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat wat ben jij verwend, geniet van de cadeaus! Je zag er echt mooi uit hoor, ookal kon je dan geen lipstick dragen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat ziet het er allemaal gezellig uit zeg! En wat ben je a-so-ciaal verwend. Hihi

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja was ook heel gezellig! Ja niet normaal he echt zoveel moois gehad! Xx

      Verwijderen
  5. Wat een prachtige cadeau's ben je gekregen en de foto van jou en je vader en de foto van jou en je zus, prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Heerlijk verwend ben je! En wat een leuke Plog! Ik heb ook veel foto's gemaakt tijdens de kerst maar mijn family wil ze niet eens op facebook hebben dus ik zet ze er maar niet op hihi!!! XoXo Olivia

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja echt heel erg leuk! Ja ik heb het wel aan ze gevraagd en eigenlijk vojd niemand het erg xx

      Verwijderen
  7. Ah superleuke kerst. Fijn dat je dit met je familie kan doorbrengen. Gezellig, dat mis ik wel heel erg. Mooie cadeautjes Faar!! Xxx

    BeantwoordenVerwijderen