vrijdag 28 november 2014

New in Forever 21 Sieraden

Als je mijn Forever 21 shoplog hebt gezien op Youtube weetje dat ik een aantal hele mooie sieraden had gescoord. Ik ben afgelopen donderdagavond samen met mijn zusje Ilse voor de 1e keer naar de Forever 21 geweest. Zoals je kon lezen in de Project Positief tag heb ik last van paniekaanvallen en angsten en daarom ben ik bewust niet gegaan. Ik hoorde eigenlijk van iedereen dat het echt een gekkehuis in die winkel is. En heb het daarom bewust vermeden nu zei mijn zusje dat ze echt heel graag wilde gaan. Ze stond al alleen in de tuin om haar scooter te pakken en toen heb ik op het laatste moment besloten om mee te gaan. We gingen uiterlijk samen op mijn scooter nu was er op de dam een lichtshow van de Bijenkorf dus de hele dam stond vol. En je kunt het al raden we moesten daar langs want de Forever 21 bevind zich net achter de Dam.  Ik had best wel een beetje moeite om met mijn scootertje door de groep mensen te gaan maar ik heb het overleefd! 



Zoals ik al zei was het voor mij de eerste keer langs de Forever 21 Ilse was al 3 keer geweest. Zelfs mijn ouders zijn samen geweest me moeder vond het leuk en me vader maar goedkope troep haha. Zo zie je dat meningen verschillen denk dat de meeste vaders het niks vinden. De winkel is echt indrukwekkend groot de winkel bevat 3 winkels en je vind er genoeg kleding voor dames en heren, lingerie en een enorme sieraden afdeling. Vroeger was ik totaal niet into de sieraden maar de laatste tijd vind ik het veel leuker. Het kan zoveel doen voor je outfit. Ik nam 2 kettingen mee en een aantal oorbelletjes dus als je benieuwd bent lees dan verder!


Mijn oog viel gelijk op deze prachtige mint kleurige statement ketting wauw wat een pareltje het was liefde op het eerste gezicht dus deze ging zeker met mij mee naar huis. Zoals je ziet bevat de ketting 3 verschillende mint kleuren de onderste neigt naar blauw. Ik vind de ketting echt prachtig ik vind het ook mooi dat het met goud is. Bijna al mijn sieraden zijn goud kleurig ik vind dat erg mooi. 


Bam de ketting is erg opvallend en i'm loving it. De ketting koste € 8.95 prima prijsje voor zo een prachtige ketting! De ketting is niet zwaar dus het draagt fijn ik heb sommige kettingen die gewoon zo zwaar zijn dat me nek zeer doet en dat moeten we niet hebben.

Deze ketting vind ik ook echt de shit love it or hate it. Ik vind hem te gek mijn zusje vond hem ook super leuk. De ketting is wederom erg opvallend met de bling en luipaard print. En weer goud Forever 21 wat doen jullie me aan? Ik heb al genoeg kettingen :P.

Ik was helemaal in het zwart die dag en vond deze ketting er leuk bij staan. Dus heb hem gelijk lekker om gehouden. Deze ketting was ietsjes duurder hij kostte € 10.45. Deze ketting draagt ook lekker hij is niet zwaar, wel zwaarder als een klein kettinkje maar niet storend.


Dan nam ik nog een paar oorbelletjes mee. Ik draag eigenlijk altijd knopjes aangezien ik een helm op moet elke dag. Ik moet grote oorbellen altijd af doen en dan weer in en ga zo maar door en daar heb ik helemaal geen zin in. Vandaar dat ik het lekker bij knopjes hou. Deze zijn mijn favoriet ze waren maar € 2.90. Een fijn roze kleurtje met wat steentjes erom heen welke meisje vind dit nou niet leuk?

Ook deze lieve bloemetjes nam ik mee. In een mooi lila kleurtje ik ben gek op paars en op bloemen dus deze gingen met mij mee. Deze waren € 1.90 wat echt super cheap is! Ik weet nu al zeker dat ik vaker de sieraden afdeling leeg ga kopen daar. 

En dan als laatste dit setje wederom goud kleurig omdat ik daar gek op ben. Vind ze allemaal even cute en ook alvast leuk voor de feestdagen die eraan komen! Dit setje kocht ik voor 
€ 4.90. 

Ik ben helemaal blij met mijn nieuwe sieraden en zal ze met veel plezier gaan dragen. Als je nog niet bij de Forever 21 geweest bent neem dan zeker een kijkje bij de sieraden afdeling. En als je net als mij niet van drukte raad ik je aan om s'avonds te gaan. Bijv. donderdag maar doordeweeks zijn ze ook tot laat geopend. 

Fijn weekend Ladies! 


12 opmerkingen:

  1. Wat een prachtige exemplaren heb je er bij. Vooral de oorbellen vind ik super cute <3

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja je moet ook zeker kijken want jij bent ook gek op sieraden hihi

      Verwijderen
  2. De sieraden afdeling van forever 21 is echt heaven! De eerste ketting is mijn favoriet

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie kleurtjes heeft die ketting!

    http://www.bloglovin.com/blog/13049789

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Is echt supermooi hoor wat je gekocht hebt! En toppie van je dat je door die menigte hebt weten te beunen haha! Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Die paarse oorbellen zijn echt heeeel leuk!
    als in, HEEL leuk, die wil ik!

    BeantwoordenVerwijderen