zondag 2 november 2014

Essence how to make your face WOW

Je hebt ze vast al voorbij zien komen die schattige make up boxen van Essence. Ik zag ze al een tijdje geleden en wist zeker dat ik ze uit wilde proberen. De boxen lijken op de verpakkingen van Too Faced en Benefit dus dat heeft Essence goed na gemaakt. 


Er zijn in totaal 5 boxen je hebt 3 verschillende soorten met oogschaduw, eentje voor de wenkbrauwen en eentje voor het gezicht. Ik ging voor de laatste deze box bevat een bronzer highlighter en 2 blushes.Als je de box opent zie je een spiegeltje daar achter een vakje waar 2 kaartjes in zitten en natuurlijk de inhoud. Je vind een bronzer met aardig wat shimmer erin genaamd Sundate. Een highlighter in de kleur Starlight. Think pink een mega felle roze blush die matt is. En als laatste rechts onderin peach babe een perzikkleurige blush met shimmer erin. 
Ik vertelde al over de kaartjes die in de box verstopt zitten. Dit heeft Too Faced ook altijd. Hierop kun je zien hoe je de producten aan kunt brengen. De bovenste voor brunettes en de onderste voor blondines. Als je dat nog niet zo goed weet is dit mooi mee genomen.


En dan over naar de swatches ik heb bij elke swatch één veeg over mijn arm gedaan.
Ik vind dit zeker niet tegenvallen het pigment van de blushes is iets minder. Maar zoals ik al zei dit is slecht één veeg dus je kunt dit opbouwen.

Hier heb ik sun babe en starlight op. Ik weet niet of je starlight goed kunt zien maar in het echt shined hij echt heel erg. De blush is mooi subtiel echt een heel lief kleurtje.

Ik vind de box echt super! Alle kleurtjes die erin zitten zijn erg mooi en ga deze dan ook zeker vaker gebruiken. De box is ook heel handig voor op vakantie zo heb je alles in 1.
De box kost € 5.99 en is te koop bij Kruidvat. Niet elk filiaal verkoopt deze boxen alleen de filialen met een extra groot schap. Je kunt ze eventueel online bestellen op kruidvat.nl

Wat vind jij van deze box?

9 opmerkingen: