maandag 24 november 2014

Hoe föhn jij je haar? door Kelly

Lieve lezers,

Hoe zijn de tips bevallen van de puistjes?

Dit keer geen huid tip maar een haar tip!

Wie van jullie föhnt wel eens zijn haar? Iedereen vast wel eens een keer.
Het is heel belangrijk om het haar goed te beschermen tegen de hitte van de föhn! De föhn maakt het haar heel droog en kan het zelfs verbranden (ook de hoofdhuid). Gebruik daarom altijd goede heat protectors die beschermen tot 220 graden. Dit kan een heat spray zijn, heat serum of een heat beschermende mousse. 





Mocht je nou je haren veel volume willen geven en kan je goed met borstels föhnen gebruik dan een mousse als bescherming.



 Wil je het haar een beetje droog wapperen kies dan voor een serum dit maakt het haar minder pluizig. Wil je het haar helemaal droog föhnen in de natuurlijke valling van het haar dan gebruik je een spray, mousse, serum. Let hierbij op dat je het haar altijd naar beneden föhnt met een opzet stukje (lijkt op een eenden mondje) hier door krijg je minder pluizig en wild vallend haar. Wil je echt volume en een wild effect, maar lukt het jou niet met borstels. Zorg er dan voor dat je al het haar naar voren gooit en je hoofd naar voren houd en dan alles föhnt.

Nog even op een rijtje. Volume = Mousse, Anti pluis = Serum, Als je wilt dat je haar valt zoals het altijd zit gebruik je een spray serum of mousse en moet je er absoluut niet in kneden of je haren naar voren gooien tijdens het föhnen.

Ik hoop dat jullie zo allemaal mooier, glanzender en vooral goed beschermd geföhnd haar hebben aankomende dagen!


Liefs, Kelly   

Als je nog vragen hebt kun je ze altijd hier onder stellen.

Deze foto's zijn niet van mij ik heb ze gevonden op google.nl

2 opmerkingen:

  1. Ik gebruik altijd de heat protecting spray van L'oreal en die is heel erg fijn.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja ik zelf gebruik altijd een creme met heat protection van Kerastase! Ook heel fijn

      Verwijderen