zaterdag 1 november 2014

Catrice illuminating blush


Als ik ergens gek op ben dan is het wel op blush. Ik hou echt van een mooie blos op mijn wangetjes. Deze blushes zitten in het extra schap van Catrice. Sommige winkels waren de gelukkige waaronder het filiaal bij mijn huis in de buurt. Ik ging vorige week donderdagavond even langs met mijn vriend en nam een goed gevuld tasje mee waaronder deze blushes.

Ik heb het over de illuminating blushes van Catrice. Het zijn echt pareltjes met een heel mooi uiterlijk. Ik vind de verpakking absoluut niet goedkoop ogen. En het patroontje is ook prachtig.


020 Coral Me Maybe
Een subtiel koraal kleurtje i love it!


Dit is 1 veeg over mijn arm echt dikke prima! Deze blush is erg subtiel er daar ben ik persoonlijk echt gek op. Van mij hoeft geen blush niet heel aanwezig te zien zijn.


En dan nummertje 2 030 Kiss me Ken. Dit is juist een hele andere kleur deze is wat donkerder roze. Perfect voor het najaar vind ik zo. Het pigment vind ik ook prima! Ik vind het echt een mooi kleurtje zo eentje heb ik nog niet en dat vind ik het leuke eraan. Deze blush is wel een stuk opvallender dus deze breng ik erg licht aan. Ik ga met mijn kwast maar één keer over de blush heen en breng hem dan voorzichtig aan op mijn wangen.

Deze blushes zijn echt prachtig! Zeker de moeite waard. En zijn 3 varianten alleen de andere kleur was op dus weet niet hoe die eruit ziet. Deze blushes kosten € 3.99 per stuk en dat vind ik ook een goed prijsje.

De blushes worden verkocht bij Kruidvat

Zou jij deze kopen?

3 opmerkingen: