dinsdag 28 oktober 2014

Catrice Lash Boost Lash Base

Toen ik zag dat sommige winkels van Kruidvat een uitbreiding van het Catrice en Essence schap kregen zag ik op verschillende blogs dat er ook een mascara basis kwam. Ik was hier erg benieuwd naar wilde graag weten of het echt werkte daarom heb ik hem voor jullie getest. Ik heb de mascara basis nu 3 dagen gebruikt en wil mijn mening graag met jullie delen.Ik heb het over de Lash Boost volumizing and lenghthening lash base van Catrice. Wat een mega lange naam. De Catrice lash base zit in een witte verpakking. Niet heel speciaal maar vind het ook niet goedkoop ogen. 

De lash base bevat een standaard borsteltje en hij is wit. Ik heb vroeger ook weleens van L'oreal een mascara gebruikt die een witte en zwarte kant had. Alleen zag je de witte kant nog zitten ondanks dat je mega veel van de zwarte had aangebracht geen succes dus. Ik ben benieuwd of dat met deze mascara basis ook zo is.


De lash bash geeft veel lengte aan mijn wimpers. Ik heb niet veel laagjes aangebracht omdat ik geen spinnenpootjes wil hebben.

En met mijn mascara. Ik ben erg te spreken over de lash base het geeft mijn wimpers veel meer lengte en volume yeeeh. Ook is de witte kleur helemaal verdwenen. Ik heb best vaak dat mijn mascara op het einde van de dag helemaal verdwenen is maar met deze lash base niet. Ja ik ben hier erg tevreden over. Wat een top product.

De lash bash kost € 4.59 en word verkocht bij Kruidvat en Trekpleister

Zou jij de lash base gebruiken of vind je het teveel werk?

10 opmerkingen:

 1. gelukkig heb ik van mezelf best lange donkere wimpers. Zo'n extra stap vind ik altijd maar een beetje gedoe. Bij jou geeft het iig wel een mooi effect

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Huh verdwijnt jouw mascara echt aan het eind van de dag? Dat heb ik echt not nooit gehad haha. Aangezien ik liever lui dan moe ben is een basecoat voor mijn wimpers me veel te veel werk hihih

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mn wimpers verdwijnen gewoon door mn bril.. Op zoveel foto's lijkt het alsof ik geen wimpers heb. Irritant! Ik weet niet of ik het ga proberen, twijfelachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij is gelukkig niet zo duur! Maar kan natuurlijk niet in jou portomonnee kijken x

   Verwijderen
 4. Mijn wimpers breken af omdat ze zo lang zijn.. Ben benieuwd of ze door een basis wat beter blijven zitten die spinnenpoten haha fijne review schattie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb van mezelf al vrij lange wimpers maar heb wel regelmatig een bad wimper day! ( ja je leest het goed haha ). Ik ga hier is voor kijken, wellicht werkt het ook bij mij :)

  BeantwoordenVerwijderen