dinsdag 7 oktober 2014

Too Faced Natural Eyes Palette

Vorig jaar liep ik voor de 2e keer de Sephora in in Barcelona. Ik was opzoek naar de Naked palette van Urban Decay maar die was uitverkocht. Toen liet de verkoopster mij een ander palette zien van Too Faced, Ik vond deze ook super mooi dus deze nam ik mee naar huis. 


Ik heb het over het Natural Eye palette van Too faced. De verpakkingen van Too Faced zijn echt prachtig. Ze zitten in een kartonnen verpakking wat niet altijd erg handig is. Het gaat sneller stuk en als het nat word dan ben je ook niet erg blij, Maar het ziet er wel erg mooi uit.


Als je het palette opent vind je 3 kaartjes. Op elke kaartje staat een andere look. Voor de beginners of als je niet goed weet welke kleuren je samen kunt gebruiken. Ik vind dit een leuk pluspunt. 

En hier de inhoud van dit prachtige palette. in één woord WAUW wat is die mooi. Mooie kleuren lekker naturel goed voor een alledaagse look maar je kunt er ook een smokey eye mee maken. Je hebt 3 matte kleuren in de bovenste rij derest van de kleuren bevatten shimmer. Nude beach bevat grove glitters dus oppassen voor fall out.


Heaven - Velvet Revolver - Sexpresso


Silk Teddy - Push-up - Erotica


Nude beach - Honey Pot - Cacoa puff


Ik gebruikte honey pot op het 1e gedeelte van het ooglid op het buitenste gedeelte cacoa puff. In de crease cacoa puff en onder het wenkbrauwbot silk teddy.

De kleuren hebben een mega goed pigment en blenden goed. Een ooglook is zo gemaakt. Ik ben heel erg blij met dit palette. De kleuren zijn wel anders als die van naked. De kleuren zien iets warmer. Het palette is helaas niet te koop in Nederland. Je kunt het palette kopen bij Sephora en online via beautybay.com

Ik heb € 37,- betaald voor dit palette bij Sephora
5 opmerkingen: