vrijdag 17 oktober 2014

Boozyshop Brushegg

Toen ik zag dat de Boozyshop kwam met een brush egg was ik meteen erg enthousiast. Ik wachtte en wachtte totdat het eindelijk online kwam. En ja hoor daar was hij afgelopen week. Ik bestelde hem afgelopen zondag en hij kwam dinsdag binnen. Met de brushegg kun je je make up kwasten schoonmaken. Zo hoef je je handen niet te gebruiken en worden de kwasten als het goed is schoner.


De brushegg is van rubber, lekker roze en een klein formaatje. Op de achter staat Boozycosmetics dit is het eigen merk van de Boozyshop.

Als je de Brushegg omdraait zie je allemaal ribbeltjes en rondjes op de bovenkant. Het bovenste gedeelte is bedoeld voor kleine kwasten bijv. oogschaduw kwasten of lip kwasten. Het onderste gedeelte met de ribbels zijn goed voor de grotere kwasten. Dus bijv. je foundation kwast of een poeder kwast.

Ik heb 2 smerige kwasten te voor schijn gehaald. Een bledingkwast en een blushkwast. Ik gebruik Zwitsal babyshampoo om mee schoon te maken. Deze shampoo is extra mild dus dat kan prima gebruikt worden voor de kwasten.

Ik heb deze hoeveelheid gebruikt voor mijn blush kwast. Die was echt super vies dus vandaar dat ik best veel gebruikt hebt. Ik deed eerst mijn kwasten onder het water. En daarna wreef ik over de brushegg heen met mijn kwasten. De brushegg werd echt vies bah. Maar ik zag wel gelijk dat mijn kwasten goed schoon werden. Het schuimde lekker en ik zag weer een witte kwast. Het werkt gemakkelijk en snel.


Je ziet dat de boven kant nog een beetje kleur heeft maar dit is eigenlijk altijd zo. Hij word nooit helemaal wit. Dus ik had dit eerlijk gezegd ook niet verwacht. De kwasten zijn weer super schoon nog even laten drogen en ze zijn weer klaar voor gebruik. 

Ik vind dit echt veel fijner werken als met mijn handen. Het kost minder tijd en maakt mijn kwasten beter schoon. Ik ben echt super tevreden over de Brushegg en kan hem aan iedereen aanraden.

De Brushegg word verkocht bij de boozyshop.nl en kost € 4.99


6 opmerkingen:

 1. Fijne review babe! Ik moet ff baby shamooo gaan fixen. Deze brush staat nu op mijn wishlist!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt als een erg fijn product! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja lijkt me een fijn product die er vast nog wel eens gaat komen! ;-) Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lijkt me handig! Ik zit altijd zo te klunzen met mijn handen.
  Handige review =D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Handiggg!!! Je artikel is voor mij een reminder dat ik zometeen gelijk m'n kwasten ga schoonmaken haha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat ontzettend handig! Dit moet ik ook maar aanschaffen

  BeantwoordenVerwijderen