zondag 16 november 2014

Sweater Weather TAG

Lieve Esmee van mylifeasesmeex.wordpress.com spreek ik bijna elke dag. Nu vroeg ze aan mij of ik deze tag ook wilde invullen want zij deed dat ook. Ik ben gek op tags dus waarom niet? Deze tag bevat 13 vragen over de Herfst. Als je deze tag wilt overnemen is dat natuurlijk geen probleem. Het regent best wel hard en de kaarsjes staan aan dus het perfecte moment om deze tag in te vullen dacht ik zo.
1. Favoriete geurkaars tijdens de Herfst?
Ik ben gek op de kaarsen van Yankee Candle wat ruiken die dingen toch lekker. Ik heb een aantal waxtarts, votives en 2 grotere kaarsen. Ik brand op dit moment Christmas Cookie en wat ruikt deze lekker echt heerlijk! Het ruikt echt naar lekkere koekjes heerlijk warm van geur, mijn hele huis ruikt heerlijk.
2. Koffie, thee, of warme chocolademelk?
Die is niet zo moeilijk als je mij kent weet je dat ik een echte thee leut ben. Ik drink eigenlijk haast niks anders soms water of crystal clear maar daar blijft het ook bij. Ik ben vooral fan van de Lipton Caramel thee zo lekker. Ik moet zeggen dat ik warme chocolade melk ook heel erg lekker vind dit drink ik alleen niet zo vaak.

3. Wat is de beste herinnering die je hebt tijdens het herfst seizoen?
Dit is niet echt een leuek herinnering maar ik kan er wel heel hard om lachen. Ik heb 7 jaar gevoetbald samen met mijn 2 zussen Eva en Ilse en een keertje fietsen we terug van de voetbal. Alleen we moesten best wel stijl naar beneden en we gingen hier altijd veel te hard vanaf. Toen ik ging lagen er allemaal bladeren en ik ging me toch hard op me smoel het deed best zeer, maar als ik er nu over na denk lig ik helemaal in een deuk.

4. Burgundy lippen of winged liner?
Oeh deze vind ik best wel lastig ik ga dan toch voor de Burgundy lippen ik ben wel gek op de donkere lippen trend. Winged eyeliner is prachtig maar dat kan ik gewoon echt niet jammer genoeg. Dus als je nog tips hebt ;)?

5. Favoriete herfst parfum?
Ik heb 1 parfum die ik eigenlijk het hele jaar door draag en dat is La Vie Est Belle van Lancome. Dit geurtje is nu al best een tijd favoriet ik krijg ook altijd complimentjes als ik hem draag. Echt een aanrader dus.

6. Favoriete herfst maaltijd?
Ik ga dan voor een kopje soep heerlijk lekker warm. Als je helemaal nat geregend thuis komt word ik daar wel erg gelukkig van.

7. Hoeden of sjaals?
Sjaals, ik vind hoeden erg tof maar draag dat echt nooit. Vooral van die hele grote sjaals die je lekker om je heen kunt slaan, heerlijk.

8. Meest gedragen sweater?
Dat is een grijze met op de mouwen allemaal gouden pailletten. Ik draag deze heel vaak omdat er fleece in de binnenkant zit lekker warm dus.

9. Favoriete herfst nagellak?
Essie Decadent Dish; een donkere mysterieuze lak met shimmers erin. Als je benieuwd bent ik heb er een review over geschreven.

10 Skinny jeans of leggings?
Ik vind het beide lekker zitten maar nu mijn hele benen onder de eczeem zitten ga ik toch voor leggings dit irriteert minder als een skinny. Ik draag meestal een zwarte legging met een rokje of jurkje er boven, ik draag leggings nooit als broek.

11. Laarzen of Uggs?
Uggs! Mensen hebben er een bloedhekel aan maar ik ben der gek op. Ik heb 5 paar die ik allemaal al jaren lang heb en ze zien er nog steeds prima uit. De enige schoenen die je voeten echt lekker warm houden tuurlijk zijn er mooiere schoenen maar ik kies dan toch voor de warmte die ik van Uggs krijg.

12. Waarom ben jij gek op het herfst seizoen?
Vanwege de gezelligheid ik houd ervan om lekker thuis op de bank te liggen met een fleece dekentje en een geurkaars aan. Filmpje erbij en het is helemaal top ik vind het ook gezellig dat iedereen altijd thuis is. Ik houd van mensen om me heen ben niet graag alleen.

13. Is pumpkin spice van Starbucks de hype waard?
Oke ik moet eerlijk bekenen dat ik dat gewoon nog nooit gedronken heb. Ik kom nooit bij starbucks ook omdat ik geen koffie drink ik snap de hype uberhaupt niet zo. Als ik warme chocolade melk haal ga ik lekker naar de Coffee company een stuk voordeliger en net zo lekker!

Ik vond dit weer een erg leuke tag om in te vullen zoals ik als zij mag je hem natuurlijk overnemen. Als je hem overneemt laat het dan weten ben heel benieuwd wat jullie antwoorden zijn. Check ook zeker even op Esmee haar blog daar kun je de TAG ook vinden. 

Liefs, 3 opmerkingen: