dinsdag 25 november 2014

Catrice Ultimate Colour 250 Matt about Pink


Ik had nog nooit een Catrice lipstick geprobeerd dus het moest er toch een keertje van komen. Afgelopen dinsdag kreeg je 20% korting op 3 producten bij het Kruidvat. Dus na mijn werk ben ik even langs de concurrent gegaan. 
Ik ging voor een matt roze kleurtje. Ik vind de verpakking echt erg chique. De verpakking is helemaal zwart met doorzichtig. Ik vind de lipstick absoluut niet goedkoop ogen.

Ik ging voor nummer 250 Matt about pink leuke naam Catrice. Deze lipstick is van de ultimate colour lijn. Ik zie de lipsticks van deze lijn regelmatig voorbij komen op blogs en instagram en vaak zijn de mensen heel tevreden. Ze hebben ook regelmatig limited editions waar van de verpakking weer anders is.


Ik dacht dus dat ik een matte lipstick had gekocht maar dat is hij dus absoluut niet vind ik, Ik spot zelfs glans ik vind de kleur wel heel mooi. Maar dit is niet wat ik verwacht had toen ik deze lipstick mee naar huis nam.


En op mijn lippen zoals je ziet is de lipstick totaal niet mat dat vind ik wel een beetje apart aangezien hij matt about pink heet. Verder vind ik de kleur heel mooi zit tussen alledaags en gewaagd in. Deze kleur zal iedereen vast er mooi staan. Hij brengt er lekker aan hij is lekker creamy. De lipstick blijft ongeveer een uurtje of 3 zitten en overleeft een maaltijd. 

Al met al ben ik dus erg tevreden alleen vind ik het nog steeds vreemd dat ze zeggen dat hij mat is. terwijl dat gewoon echt niet waar is!

De lipstick word verkocht bij Kruidvat en kost € 3,99

12 opmerkingen: