dinsdag 21 oktober 2014

Wat de Herfst zo leuk maakt!

Het is op dit moment 19.48 maandag 20 oktober ik lag net even op bed met mijn ipad op schoot. En toen dacht ik wat is dit toch lekker. Het is al donker buiten en ik vind dat eigenlijk helemaal niet erg. Ik trek mijn kleren uit en doe mijn luipaard onesie van de primark aan. Ik vind de Herfst helemaal niet erg en het leek mij leuk om te delen waarom ik dat vind.

1. Het is gezellig
Het word eerder donker dus weer tijd voor kaarsjes in huis. Een lekkere geurkaars ik hou der van. Ook ga je in de Herfst minder snel naar buiten dus is meestal iedereen thuis. Ik heb echt een hekel aan alleen zijn en ben blij als mijn zussen en ouders er zijn. 

 2. Warme dranken
Thee, koffie en warme chocomel...duh 
Ik moet eerlijk toegeven dat ik geen koffie lust. Ik drink thee eigenlijk het hele jaar door. Maar hoe lekker is het als je nat geregend thuis komt en dan een kopje thee zet. Warme chocomel drink ik daarin tegen wel alleen in de Herfst en Winter. Meestal koop ik gewoon een pak chocomel en stop ik een kop in de magnetron daarna een hele hoop slagroom erop en lekker smullen.

3. Andere kleding
Leuk hoor al die zomerjurkjes en blote benen maar hoe heerlijk is het om je benen een keertje niet te scheren omdat je toch weet dat niemand je blote beentjes ziet. Ik vind het altijd weer een feest om mijn zomerkleding uit mijn kast te halen en mijn warmere kleding weer in mijn kast te hangen. Ook kunnen we weer leuke sjaals om en ik vind dat het je outfit ook echt af kan maken.


4. Donkere kleuren
Donkere kleuren nagellak lipstick en kleding i love it. Ik ben persoonlijk echt gek op bordeaux rood, de kleur zelf staat me ook best goed. Ik heb een aantal truien in die kleur en krijg vaak leuke complimentjes. Je kunt weer donkere kleuren nagellaken op en Rebel en Diva van Mac mogen ook weer afgestoft worden. Ik vind het zelf ook best gaaf zijn als je een lichte huid hebt en een donkere lipstick. De lipstick knalt er dan echt vanaf.



5. De natuur
Ik vind het echt prachtig om te zien hoe de natuur zich weer aanpast aan de seizoensverandering. De bladeren aan de bomen word weer rood/geelig en sommige vallen zelfs al uit. Ik vind het prachtig als ik naar buiten kijk en ik al die mooie bomen zie. Geniet er nog maar eventjes van want binnenkort hebben de bomen helemaal geen mooie blaadjes meer.


Dit artikel kwam echt heel erg spontaan op, hoop dat je het leuk vond

Wat vind jij leuk aan de Herfst?

2 opmerkingen:

  1. Herfst is inderdaad super gezellig, maar het feit dat het nu KEIHARD regent en ik zo op de fiets de stad in moet maakt het al minder leuk hihih

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jaa dat snap ik mijn hemel was ook zeiknat vanmorgen.. en had me werkkleding aan maar gelukkig hebben we altijd nieuwe blousjes en broeken liggen :)

      Verwijderen