woensdag 1 oktober 2014

Swap met lieve Priscilla

Toen Priscilla van belleviefashion.nl mij vroeg of ik met haar een swap wilde doen hoefde ik niet lang na te denken. Ik ken Priscilla nu al een paar maanden we hebben elkaar op whatsapp en spreken elkaar best vaak. Ik kwam er zelfs achter dat ik haar vader ook gewoon ken echt heel toevallig. Priscilla en ik hadden afgesproken om beide leuke spulletjes voor elkaar te kopen voor een bedrag van € 20,- we gingen er beiden iets overheen maar dat geeft helemaal niets. 


Vanmorgen vroeg om half 9 stond de postbode er met een mooie zware doos en ik wist meteen dat hij voor mij was. Ik ging eerst mijn artikel voor gisteren schrijven dus moest nog heel even geduld hebben. Maar ik wilde hem zo graag open maken. Ik hou helemaal niet van verassingen dus dit is eigenlijk ook niks voor mij. Maar het idee dat iemand die je niet in het 'echt' kent spullen voor je uitzoekt vind ik gewoon super leuk.


Er zat een heel lief kaartje bij. Dankjewel Pris ik vind jou ook lief!

Toen ik de doos open had gekregen na best veel moeite zat er nog een klein doosje in! Super handig hierin kan ik weer andere leuke spulletjes bewaren.

En de inhoud van het doosje zoals je ziet lekker vol :)

Als eerste zag ik een peel off masker van Balea van de Duitse drogisterij DM ik ben hier nog nooit geweest. Zag al vaak vlogs en shoplogs voorbij komen van de DM en het maakte mij toch heel erg nieuwschierig. Nu kan ik zelf ook wat producten proberen dankzij Priscilla. 


Als het een favoriet van haar is zal ik er ook wel blij mee zijn.

Ik heb nog nooit een oogschaduw setje geprobeerd van Essence ben heel erg benieuwd. 



Ik hou heel erg van blush dus dit maakt mij altijd blij.

Van MUA heb ik ook nog nooit een blush gebruikt dus ben hier ook heel erg benieuwd naar. Ik vind de kleur ook super mooi een heel lief roze kleurtje.


Toen ik dit pakte dacht ik echt huh wat is dit nou?


Yeeeeeh hier word ik erg blij van. Ik heb deze al voorbij zien komen op de blog van Priscilla en kan niet wachten om hem te gaan gebruiken vanavond gelijk proberen.

Er zat ook een douchepuf bij altijd handig!



Ja dat vind ik zeker, is toch super schattig dit. En ik hou van aardbeien dus dat is heel fijn. 


Hier dacht ik ook is het een luchtje is het deodorant wat is het nou?

Het was een heerlijke douchegel van The Body Shop en weer met aardbeien geur en daar ben ik toch zo gek op. Ik heb niet veel van The Body Shop heb voor mezelf de Strawberry Bodybutter gekocht. En bij een winactie van Tessa 2 kleine mini bodybutters gewonnen. Nog nooit een douchegel gebruikt van The Body Shop dus dat is erg leuk.




Ik vind de kleurencombinatie ook prachtig van dit palette. Ik heb al vaker Rimmel oogschaduw gebruikt en dat is echt de moeite waard. Ik vind het de beste drogisterij oogschaduw! Bedankt Priscilla hier kan ik weer mooie looks mee maken.

Toen ik deze pakte zag ik meteen aan de vorm wat het was. En ik had gelijk.

Een douchegel van de Yves Rocher.Nog nooit iets gebruikt van de Yves Rocher dus hier ben ik ook erg benieuwd naar. 

Wat een schattige briefjes he?

Die heb ik gelijk in me tas gedaan. Heel schattig met die pandabeertjes! 

Ze kent me nu al goed! Ik hou zo van Thee!


Een verwen momentje is natuurlijk nooit verkeerd. Eigenlijk moet ik dat ook wel iets vaker doen!

Lekker.. ik ben gek op de maskertjes van Dr van der Hoog. 

Wat een schatje is het ook he!


Aah super leuk nog een product van Balea. Kan niet wachten om dit allemaal te proberen echt heel erg leuk.


Wat ben ik ontzettend verwend door Priscilla. Ik vind alle producten echt te gek ik had nog helemaal niets. Daar waren we allebei een beetje bang voor. We zijn toch groot verzamelaars op beautygebied. Lieve lieve Priscilla echt super bedankt voor al deze mooie kadootjes. Ik kan niet wachten om het allemaal te gebruiken. Priscilla je bent een topper kan niet wachten om je een keertje in het echt te zien! Nogmaals super bedankt!


Als je benieuwd bent naar wat ik gekocht heb voor Priscilla moet je even een kijkje nemen op haar blog en als je dan toch bezig bent zou ik het ook  super leuk vinden als jullie haar volgen op Bloglovin

Fijne dag vandaag =)

11 opmerkingen:

  1. Leuk dat je er zo blij mee bent! Stiekem was ik al weer vergeten wat het allemaal was hihi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke swap! Leuk ook die producten uit Duitsland :) Ik vind rimmel oogschaduw ook het beste van de drogisterij merken!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw jij hebt ook mooie dingen gekregen!! Echt leuk met die briefjes erbij en zon kaart..:)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke producten! Jouw gegeven producten waren ook super leeuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuke en lekkere producten! Leuk zo'n swap, zo kun je op een leuke manier ook andere dingen uitproberen:) x

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Gaaf! Wat een leuke spulletjes! Jullie kennen elkaar goed

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Superleuke swap! Leuke spulletjes heeft Priscilla voor je uitgezocht! ;-) die Balea waschgel is zoooooo lekker, ik kan niet meer zonder ;-)

    BeantwoordenVerwijderen