donderdag 23 oktober 2014

Rimmel Wonder'full Mascara

Een mascara met arganolie erin het moet toch niet gekker worden he? Ik was opzoek naar een nieuwe mascara omdat de mijne van benefit op was. Dit borsteltje leek veel op die van Benefit en daarom kocht ik deze. 


Wat Rimmel zegt over de nieuwe mascara?
Rimmel introduceert Wonder’full, de allereerste Rimmel-mascara met Marokkaanse arganolie. Deze baanbrekende mascara met arganolie is je nieuwe geheime wapen voor weelderige, volle, perfect gladde wimpers zonder klontjes. Je wimpers worden in één simpele beweging gladgestreken en gedefinieerd en voelen heerlijk verzorgd aan. De unieke formule van Wonder’full met arganolie hecht zich direct aan je wimpers en droogt snel, zodat je wimpers niet aan elkaar plakken. Met deze mascara creëer je perfect zachte, flexibele en weelderige wimpers zonder ze zwaar te maken.

Het klinkt heel goed! Ik heb hem een paar dagen getest en wil jullie vandaag laten weten wat ik ervan vind. 




Het is een siliconen borsteltje ik vind dit persoonlijk fijn werken. Een siliconen borsteltje zorgt voor separatie en geen klontjes. Ook geeft het mijn wimpers veel lengte. Ik ben erg te spreken over een siliconen borsteltje maar de meningen zijn verschillend. Sommige mensen hebben liever een borsteltje met haren dus dat hangt van jou zelf af.

Zonder mascara zie je amper dat ik wimpers heb.


Kijk dat is al een heel verschil. 


Conclusie
De mascara brengt gemakkelijk aan en droogt snel op. Je hebt geen last van natte wimpers als je begrijpt wat ik bedoel. De mascara geeft mijn wimpers lengte en een goede separatie. Ook maakt het mijn wimpers echt pikzwart. Toch heb ik het beter gezien met mijn Benefit They're real mascara krijg ik echt een false lash effect. En dat ontbreekt aan de Rimmel Wonder'full mascara. Maar die van Benefit kost ook € 11.50 meer dus eigenlijk is deze mascara harstikke prima!

Of de argan olie wat doet voor mijn wimpers weet ik eigenlijk niet? Ik heb niet echt het idee dat dit wat doet voor mijn wimpers. Maar toch vind ik het wel een grappig detail. De mascara is makkelijk te verwijderen met een oog make-up remover.

De Rimmel mascara kost € 13.49. Hij is te koop bij de drogisterij.

Hij is nog t/m deze zondag 2e gratis bij Etos.

Bedankt voor het lezen!


13 opmerkingen:

  1. Ik had tot nu toe niet veel positiefs gehoord over deze mascara en als ik jou en de foto´s mag geloven is het er dus niet een die ik ga kopen haha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hmm... ik weet niet zo goed wat ik hiervan moet vinden.. Ik denk dat ik maar opzoek ga naar een andere mascara.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik zou hem denk ik zelf niet heel snel gaan aanschaffen, ik kan inmiddels niet meer zonder mijn lancome mascara! Fijne review :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk om te zien, foto's zijn heel duidelijk! Voor zo'n prijsje vind ik hem helemaal prima.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik kende deze helemaal niet? Maar leuke review!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Huh hier heb ik echt nog nooit van gehoord.. Terwijl ik de meeste wel ken haha.
    Ik ben heel erg van de siliconen borsteltjes dus lijkt me best een fijne mascara!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Het lijkt me juist dat argan olie je mascara doet uitlopen :P Maar het effect is erg natuurlijk. Ik vind de benefit denk ik een mooier resultaat geven.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja er zal wss maar heel weinig inzitten dus daar had ik geen last van! Ja dat vind ik ook hoor

      Verwijderen
  8. mwa niet heel erg goed effect maar niet slecht!

    BeantwoordenVerwijderen