zaterdag 18 oktober 2014

Mijn 5 favoriete blushes

Vandaag laat ik jullie graag mijn favoriete blushes zien. Ik heb veel favorieten en heb met moeite 5 stuks uit gekozen. Ik ben echt verliefd op blushes zonder blush voel ik me niet compleet. Kijk maar snel verder!


Voor deze 5 schatjes ben ik gegaan. Voornamelijk high end maar de Be blush is redelijk budget. Ik ben echt gek op blushes met een mooie glans. Het hoeft niet mega opvallend te zijn en het liefst een roze kleurtje.


Als eerste de shimmerbrick van Bobbi Brown deze heeft echt mega lang op mijn wishlist gestaan. In juli kreeg ik hem van mijn vriendje voor mijn 21e verjaardag. Ik wilde graag de kleur nectar hebben en die heeft hij voor mij gekocht. De shimmer brick is een blush en highlighter in 1 and i love it. 


En dan dit schatje van Estee lauder Illuminating Blush in de kleur 01 Tease. Heel erg mooi dit is wederom een blush en highlighter in 1. Het is een heel lief roze kleurtje niet erg opvallend precies waar ik naar op zoek ben. Dit was mijn eerste high end blush toen ik bij de kassa stond in de Ici Paris en de mevrouw zei € 43 was ik even in schock. Maar heb tot aan de dag van vandaag zeker geen spijt.


Dit is wel een mega gehypte blush ik heb het over Deep Throat van Nars wat een naam he? Ik zag deze regelmatig voorbij komen bij Misslipgloss en wist meteen dat ik deze ook wilde hebben. Toen mijn ouders dit jaar naar Rome gingen namen ze hem voor mij mee.  Helaas is Nars niet te koop in Nederland :(


Deze kocht ik in de aanbieding bij de Ici Paris voor ongeveer 10 euro. Hiermee is dit ook de goedkoopste blush uit dit rijtje. Dat is echt niet te merken aan de kwaliteit die is super. Het is een subtiel roze kleurtje die trouwens perfect staat bij Urban Decay Naked 3. Ik heb het over 004 Blossom van Be creative. Be creative is exclusief verkrijgbaar bij Ici paris.



En dan alweer de allerlaatste blush ik kocht deze een paar weken geleden via Depop. Dit is een soort van marktplaats ik zag deze bij een meisje en heel veel meiden hadden al gereageerd. Dus was bang dat hij allang weg was maar dit was niet het geval. Ik kocht hem voor € 15,- prima prijsje vind ik. Deze blush word niet meer verkocht. Het is de MSF in de kleur Star wonder. Deze is iets opvallender als de andere blushes maar ook zeer draagbaar.


Van links naar rechts
Bobbi brown - Estee Lauder - Nars - Be Creative - Mac 


Ik hoop dat jullie het leuk vonden. Ik ben ook heel benieuwd naar jouw favoriete blush! Laat het me weten in de reacties ben heel benieuwd! Een meisje kan ten slotte nooit genoeg blushes hebben.








5 opmerkingen:

  1. Superleuk artikel weer mopp! Die van Estee Lauder is echt supper pretty (de andere ook hoor, haha)
    Xx Esmée

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi artikel! je hebt echt prachtige blushes! Mooie foto's ook lieverd

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw wat een prachtige blushes! Mijn favoriete blush op dit moment is MAC new romance

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie blushes! Deep Throat is toch wel heel mooi! Leuk artikel!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wauw! prachtige blushes! En wat lief dat je vriendje je een blush voor je verjaardag kocht!

    BeantwoordenVerwijderen