maandag 20 oktober 2014

Make-up Stash Deel 2 (basis,wenkbrauw,eyeliner)

Vandaag deel ik mijn 2e deel van mijn make up stash met jullie. Ik laat vandaag mijn foundations, concealers poeders, wenkbrauwproducten en eyeliners zien.  Als je benieuwd bent naar mijn make up lees dan snel even verder.


De basis

Ik begin met mijn primers ik heb er maar 2. En gebruik ze ook niet echt vaak. De linker is van Maybelline deze kocht ik in Frankrijk. Het is best een gehyped product ik vind hem prima maar niet super goed ofzo. Die van Clinique is wel heel erg fijn ik gebruik deze meestal in de winter als mijn huid iets droger is. Hij hydradeerd mijn huid goed en mijn make up ziet er ook mooier uit met deze primer. 


Dan gaan we over naar mijn foundations en cc cream. Ik gebruik die van Mac het meeste dit is de pro longwear foundation in de kleur nc15. Die van Clinique en Lancome gebruik ik zelden omdat ze beide te donker zijn. Ik kan ze allebei wel hebben maar vind het toch niet erg mooi als ik opeens zo bruin ben. Dan heb ik nog 2 foundations van de drogisterij de Rimmel Stay matte mousse en de Maybelinne  fit me anti shine stick. Beide vind ik fijn. Die van Rimmel is mousse en die van Maybelinne een foundation in een stick vorm. Ik weet niet waarom maar vind het toch een beetje gek omdat het anders is als gewone vloeibare foundation.

De wallen moeten natuurlijk ook weggewerkt worden. Ik heb 2 concealerpalettes eentje van Catrice en één van Superlooks. Ik had verwacht dat ik het vaak zou gebruiken maar dat doe ik eigenlijk niet. Dan heb ik van Maybelinne de anti age concealer ik vind deze erg fijn maar helaas is deze kleur ook te donker. Er waren geen testers in de winkel in Frankrijk waar ik hem kocht dus nam hem op de gok mee. Daarnaast zie je 3 keer de Collection lasting perfection concealer een hele populaire. De ene is al bijna op en Bethany van bettybudget.nl nam 2 nieuwe voor mij mee. Ze nam de kleur 01 en 02 mee. Daarnaast een product van Benefit de Stay don't stray concealer/oogschaduwprimer deze prikt ontzettend dus gebruik hem nooit. Die daarnaast is ook van Benefit en die is juist wel heel chill dit is de Fake up concealer. En dan de laatste concealer deze kreeg ik van mijn werk er waren perongeluk 2 testers besteld dus mocht er eentje meenemen. Het is de Maxfactor mastertouch under eye concealer in de kleur 303 ivory. Heb hem pas net dus nog weinig gebruikt.

Nu iets waar ik zeker niet zonder kan en dat zijn mijn poeders. Ik gebruik altijd poeder na mijn foundation ik heb best een vette huid. Dus een poeder kan nooit kwaad. Linksboven zie je de Mac blotpowder deze is speciaal om het glimmen tegen te gaan. Ik gebruik dit voornamelijk op mijn vette t zone. De poeder ernaast is ook van Mac de msf natural in de kleur medium plus deze gebruik ik elke dag. Die daarnaast is van superlooks ook erg geliefd. Hij is bijna op, altijd als ik deze poeder op heb krijg ik veel complimentjes dat mijn huid er goed uitziet. De Catrice prime and fine translucent powder werkt goed maar ik vind een losse poeder niet heel fijn werken. Die daarnaast heeft denk ik bijna iedereen wel het is de essence all about matt poeder. De deksel is er al weer vanaf en zoals je ziet aardige pan.

Dan Bronzers i love bronzers. Ik heb 2 matte de Hoola bronzer van Benefit en de Sleek contourkit in light. Deze gebruik ik voornamelijk om meer vorm aan mijn gezicht te geven.  De make up studio en mua zijn erg pretty en geven veel glans. De essence is niet echt een bronzer maar wist niet zo goed waar ik deze moest indelen. Je kunt hem ook als blush gebruiken het is een mooie warme kleur. Dan mijn 2 liefjes van Mac de Golden(zwarte verpakking) en Sun dipped (bruine verpakking) deze zijn heel mooi en bij beide heb ik al pan geraakt. 

Wenkbrauw producten vind ik altijd moeilijk om te vinden met mijn blonde haren. Mijn wenkbrauwen zijn assig en meestal zijn de producten te warm. Het kitje van Catrice kent iedereen wel denk ik. Niks mis mee ik gebruik altijd de linker kleur. Dan 2 gel achtige wenkbrauw producten die van Mac en Maybelinne. Hier kan je erg strakke wenkbrauwen mee maken maar ik vind het nog best moeilijk. Mac is de kleur dirty blonde en die van Maybelinne de color tattoo in Taupe. De Benefit Gimme brow is een gel met een kleurtje deze gebruik ik altijd nadat ik mijn wenkbrauwen heb ingevuld. Het Mac potloodje in de kleur fling gebruik ik het meeste denk ik. Het blijft goed zitten en werkt gemakkelijk. Dan de LE wenkbrauwkit van Essence van de Herfstcollectie. Het is de kleur 02 walk in the park prima kleurtjes voor blondines. 


Farah en eyeliner nee het zullen nooit vrienden worden ben ik bang. Ik kan het gewoon echt niet ik gebruik het daarom ook niet heel vaak. Ik heb al veel verschillende soorten maar toch wilt het niet goed lukken. Ik heb denk ik al 200 keer een wing geprobeerd en het is misschien 2 keer gelukt. De 2 linkers zijn van Essence een vloeibare en een stift vorm beide erg fijn. Dan de Maybelinne masterpiece ook een stift met een redelijk dun puntje dat werkt wel erg nauwkeurig. Dan de benefit push up liner ik had verwacht dat ik hier makkelijk een wing mee kon zetten maar zelf dat werkt niet. De Benefit eyeliner is echt zo een product waar sommige mega fan van zijn en anderen vinden het niks. Ik weet niet zo goed wat ik ervan vind. De Miss Sporty eyeliner word echt ontzetend veel verkocht bij mij op werk. Hij is fijn en blijft echt rete goed zitten. Dus als je opzoek bent naar een eyeliner die echt op zijn plaats blijft met welke weer dan ook koop deze. De L'oreal super liner is een dikke stift en daarom wel makkelijk te gebruiken. Je hoeft niet vaak een streepje te zitten aan één streep heb je genoeg omdat hij zo dik is. Daarna geen eyeliner maar een product wat highlight onder de ogen. Ik zie er vrij weinig van dus heb een beetje spijt aangezien hij € 25 euro kostte. Het is de ooh la lift van Benefit.


Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om te lezen. Het kost me best veel tijd zo een artikel maar heb het zeker voor jullie over. De andere 2 delen zullen jullie binnenkort nog zien. In de andere 2 delen komen mijn highlighters, blushes en lipproducten.

Laat je een reactie achter?

6 opmerkingen: