dinsdag 14 oktober 2014

Make-up Stash Deel 1 (oogschaduw)

Ik vroeg op instagram wat jullie graag wilden zien om mijn blog. Heel veel meiden zeiden gelijk je stash. Nou dat gaan we dan maar doen he! Ik heb de foto's s'avonds laat gemaakt. Heb een hele drukke week deze week maar wilde toch wat online hebben natuurlijk. Ik begin vandaag met deel 1 van mijn stash namelijk mijn geliefde oogschaduws. In de komende weken zal ik meer stash delen online zetten. Is denk ik ook niet leuk om alle delen gelijk achter elkaar te zien. 

Ik wil wel nog even zeggen dat ik absoluut niet wil opscheppen met mijn spullen. Ik werk hard voor mijn geld en heb ze ook allemaal zelf betaald. 






Laat ik maar gelijk beginnen met mijn geliefde palettes van Urban Decay. Ik heb Naked 1 Naked 3 Naked basics en het Electric palette. Naked palettes worden super erg gehyped op internet en heb de mijne nu al een tijdje. De oogschaduws zijn top super pigment ook. Ik gebruik Naked 1 het meest. Naked 3 is ook erg mooi maar grijp toch eerder naar bruine tinten in plaats van roze. De Urban Decay palettes zijn prachtig maar helaas zit er ook een aardig prijskaartje aan!



En dan het merk met de meest fantastische verpakkingen Too Faced. Het Natural Eye palette was mijn eerste oogschaduw palette. Ik kocht hem 2 jaar geleden inmiddels heeft het al een nieuwe verpakking. Smokey Eye kocht ik op marktplaats ik gebruik hem alleen veelste weinig. En dan het palette die op een chocolade reep lijkt en er ook naar ruikt. De chocolate bar ik heb deze pas een weekje maar sinds ik hem heb hem ik gen andere oogschaduw meer aangeraakt!


Nu over naar prachtige budget palettes. Sleek kost een tientje en dan heb je ook echt heel wat. Het pigment is te gek!! Je hebt 12 mooie kleuren waarmee je erg veel kanten op kan. Hierboven zie je het sunset palette en garden of eden. En dan niet te vergeten de bekende w7 palettes ik denk dat deze palettes er nu ongeveer een halfjaar zijn. Ze maken bekende palettes na zoals Naked 2 en Naked 3 en Naked 1 dupe komt er ook aan. Ik zelf heb w7 in the night dit is geen dupe. Het bevat mooie kleuren voor een smokey eye.



De mooie ritual palettes kreeg ik van mijn schoonzus en haar vriend voor mijn verjaardag. De verpakking is er luxe en de oogschaduws zijn erg mooi. Met de paarse kun je hele leuke looks maken. Dan het palette van Mac die gebruik ik echt nooit. Echt een super miskoop jammer genoeg. De oogschaduws dekken niet goed en moeten gebruikt worden om over een andere oogschaduw heen te doen. Dit vind ik erg raar. Het Rimmel palettetje kreeg ik van Priscilla met de swap. Ik heb deze pas 1 keer gebruikt dus weet nog niet zo goed wat ik ervan vind.



En dan weer 2 budget toppers. Ik kreeg het linker palette ook van Priscilla met de swap. De rechter kocht ik zelf een mooi palette maar vind het pigment niet super. Heel veel meiden vinden het juist erg goed maar ik niet. Ik denk dat het ook komt omdat ik veel dure oogschaduws heb en dus beter pigment verwacht. Maar voor het prijsje die je betaald is het zeker niet verkeerd. Het pigment van de linker is trouwens wel goed!



En dan tot slot nog een paar mono's ik gebruik die eigenlijk nooit. Ik heb gewoon liever een palette. Ik heb er 2 van sephora op vakantie gekocht. Helaas liet ik de bordeaux gelijk uit mijn handen vallen echt stom. Ik vind de bordeaux echt een prachtige kleur helaas is het best moeilijk om te gebruiken omdat het allemaal stukjes zijn :(. Die van make up studio heb ik eens gekregen van mijn zusje. Mooie kleurtjes maar ik draag nooit groen vandaar dat hij zo weinig gebruikt is. Die van L'oreal zag ik een keer op cursus bij Etos. Een meisje had hem als highlighter en hij was super mooi. Ik kon het niet laten om te vragen wat het was en kocht hem gelijk,

Ik gebruik altijd een oogschaduw basis. Hier zie je een paintpot van Mac in de kleur painterly. Ook het Jumbo pencil in de kleur milk van NYX. En 2 shadow insurance van Too Faced. De blauwe gebruik ik het meeste. Ik vind een oogschaduwbasis echt een must. 


En tot slot natuurlijk een mascara om de look af te maken. Ik heb er maar 2 en deze zijn ook echt favoriet. Ik heb het over de Benefit They're Real heel fijn! Daarvoor gebruikte ik altijd van Lancome de Hypnose Doll Eyes ook een hele fijne. Alleen die van Benefit zorgt toch voor meer volume.



Bedankt voor het lezen. Ik hoop dat je het leuk vond =)

9 opmerkingen:

  1. Mooie stash! Ben nieuwsgierig wat er nog meer gaat komen ;-) Xx
    Het enige nadeel van een grote stash vind ik, is dat je sommige palettes gewoon te weinig pakt! Eigenlijk zou je elke dag of elke week een ander palette moeten gebruiken ;-) Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow.. Helemaal niet veel ofzo...
    Kom ik aan met 4 palletjes hihi

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat heb je veel palletjes zeg! En ze zijn ook zo super mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Prachtige stash zeg! Super mooie producten :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. waauw wat heb je er veel!! Jaloers!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wauw wat een prachtige paletten! Jammer dat die van MAC niet bevalt aangezien je er toch een hoop voor hebt moeten betalen..

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mooie stash heb je! Ik zie twee paletten in je stash zitten die ik ook wil gaan kopen ;) Je kan nooit genoeg make-up hebben!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een mooie stash meis! Ik wil zelf ook heel graag Naked basics(2) en het Naked 1 palette. Ook je Too Faced paletten zijn erg mooi. De losse mono's zien er ook gaaf uit!

    BeantwoordenVerwijderen