zaterdag 4 oktober 2014

Lush Shoplog

Toen ik op de Instagram van Lush zag dat de winter collectie er weer was sprong ik een gat in de lucht. Ik hoopte dat Snowfairy er weer bij zou zitten en ja hoor dat was zo. Ik ben gelijk naar de site gegaan en stopte Snowfairy in mijn mandje. Toen ik verder op de site ging rondneuzen had ik nog een paar leuke spulletjes gevonden!


Ik ging dus voor Snowfairy, Lemony Flutter, Tea Tree Water en de bubble bar The Comforter. En wat ruikt alles weer lekker toen ik mijn pakketje opende kwam de heerlijke geur me tegen moed.

Lemony Flutter is echt een mega populair product van Lush. Ik heb het heel vaak voorbij zien komen op veel verschillende blogs en eigenlijk waren alle meisjes altijd heel positief. Daarom wil ik dit product ook heel graag proberen. Het is dus een creme speciaal voor je nagelriemen het maakt je nagelriemen zacht en soepel. Het zorgt ervoor dat je nagels sneller groeien en minder snel afbreken. Wie kan dat nou niet gebruiken?


Toen ik het potje opendeed rook ik gelijk een Citroen geur. Best lekker eigenlijk. Wel vond ik de substantie er een beetje gek uitzien. Je ziet overal die stipjes en volgens mij hoort dat niet? Ik heb de creme wel al gebruikt en het werkte prima. Weten jullie of er iets mis mee is?

Lemony Flutter kost € 10.65 voor 45 gram.


Tea tree water is ook zo een gehyped product. Ik weet niet waarom maar ik wil het dan gewoon proberen. Tea tree werkt antibacterieel en werkt goed tegen puistjes. Ik heb daar de laatste tijd echt last van erg vervelend. Je kunt Tea tree water gebruiken om je gezicht te reinigen of om te sprayen voor een lekker fris gevoel. Ik gebruik het na mijn dag en nachtcreme het voelt heerlijk verkoelend aan.

Tea tree water kost € 6.25 voor 100 gram. Je hebt ook nog een grotere variant die kost € 13.25 voor 250 gram.


Dan over naar The Comforter. Deze heb ik al eens gekocht dus hier ben ik bekend mee. Je hoeft maar een heel klein stukje te gebruiken voor een lekker schuimbad. Ik heb zelf geen bad thuis maar mijn vriend wel. Als ik dan in bad ga wil ik natuurlijk wel een mooi roze badje.
  
The Comforter kost € 6.95 voor 200 gram.

En dan het product waar ik echt mega blij van word. Dit is Snowfairy een limited edition douchegel die altijd in de wintercollectie zit. Snowfairy wordt heel vaak ingeslagen zodat de gene die het koopt er het hele jaar door van kan genieten. Ik heb deze vorig jaar voor het eerst gekocht en als je hem opent ruik je snoepjes. De geur is echt mierzoet ik vind het echt super lekker ruiken. Als ik hiermee douche word ik gewoon spontaan vrolijk. Als je naar Lush gaat moet je zeker even ruiken. Ik ben zo blij dat hij er dit jaar weer is en ga zeker nog een paar flessen inslaan. 

Voor Snow fairy betaal je voor 100 gram € 7.45, 250 gram € 14.95 en voor 500 gram € 23.95.  Als je Snowfairy wilt hebben moet je er wel snel bij zijn want deze word echt heel veel verkocht. 


Ook zaten er nog 2 testers bij. First snow is een lichaamspoeder die echt heel lekker ruikt ik denk dat je dit gewoon als parfum kunt gebruiken. En Celebrate bodylotion hoort ook bij de Wintercollectie hij heeft dezelfde geur als First Snow.

Ga jij nog iets kopen?

30 opmerkingen:

  1. Heerlijke producten en mooie foto's! Ik wil ook heel graag snow fairy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk hoor! Ik kom net bij de lush vandaan, heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oeeh leuk en lekker! Ik wil graag de Tea Tree water proberen!
    Mooie foto's babe!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Snow Fairy! YES! Dat wordt weer even inslaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oelalaaal! Lekkeur! Ik heb gister ook een nieuwe lemony flutter meegenomen en ik zag dat er op deze ook wat gekke bultjes zitten, had ik volgens mij op m'n vorige niet. Ik weet het niet, maar denk niet dat het erg is en misschien verdwijnt het vanzelf wel als het bovenste laagje op is. The Comforter is ook echt een favoriet van mij! En snowfairy ook maar dat wist je al, oh en Lemony Flutter dus ook haah! Love Lush! Oja, nog een Lemony Flutter tip, ik smeer vaan m'n voeten er mee in als ik ga slapen en dan doe ik vaak katoenen sokjes aan en dan heb je de volgende dag echt heerlijk zachte voeten! Enjoy:D

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jaa snowfairy beide verslaafd daaraan haha! Ik ga het zeker proberen op me voeten. Ja gek he van die bubbeltjes maarja het zal wel prima zijn. Dankjewel meissie xx

      Verwijderen
  6. Snowfairyyyy :D Oh word altijd zo blij van die geur!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja ik ook kan er de hele dag aan ruiken haha!

      Verwijderen
    2. Oke wacht.. Ik lees net op mijn artikel waar je je blog neerzette dat je pas een maand bezig bent! Wat doe je het nu dan al super goed.. Ik dacht dat je het al lang deed hahah. Dat is een reuze compliment ;o

      Verwijderen
    3. Aaah echt super lief! Nee ik heb me instagram account wel al 7 maanden! Vind het echt een super lief compliment echt super bedankt x

      Verwijderen
  7. Hoi hoi, leuke spulletjes heb je gekocht. Ik heb mijn lemony flutter al een tijdje en deze heeft ook van die stippeltjes. Niets aan de hand volgens mij. De Celebrate body lotion heb ik vandaag als cadeautje voor iemand gekocht en toen heb ik even geroken aan de Snow Fairy, maar ik vind hem echt te zoet, haha. Maar genoeg ander lekkers bij de Lush! Wat relaxed dat je vriend een bad heeft!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hello dankjewel! Ja ik vind snow fairy echt lekker maar snap wel dat sommige hem too much vinden. Ik liet hem ruiken aan me vader en die had echt zoiets gadver :p

      Verwijderen
  8. Lush vind ik echt een geweldige winkel, ook al heb ik er maar twee keer iets gekocht. Je komt gewoon in een hemel van douche/bad/verzorging producten. Het ziet er allemaal zo fijn uit, ben erg benieuwd naar Snow Fairy!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. The comforter en Tea tree heb ik dus! Zijn alle twee fijne producten! Lemony fluiter wil ik ook nog eens proberen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Snow Fairy is heerlijk. Ik heb er verleden jaar de LE Lush Scent "Snow Fairy" parfum van besteld! Eindelijk een parfum met deze heerlijke geur! Nog steeds zoooo blij mee! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Geweldig! Snow Fairy wil ik ook nog zo graag! Ik word zo hebberig van dit artikel

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Met mij omgaan is niet goed voor je portomonnee haha!!

      Verwijderen
  12. Lush producten zijn zo fijn. Ik kan ook nooit kiezen als ik in de winkel ben. Helaas heb ik geen bad, dus moet ik alle bruisballen e.d. wel overslaan. Lemony Flutter is erg fijn. Tea Tree wil ik zeker nog eens proberen. Geniet van je spulletjes en een fijne zondag nog!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja lekker he! Ja ik ga heel af en toe bij mijn vriend zou zelf ook nog wel een bad willen hebben. Heerlijk na een lange dag op werk. Jij ook een hele fijne dag vandaag xx

      Verwijderen
  13. Zelf heb ik nog nooit een product van Lush gekocht. Maar je hoort en zo ontzettend veel over dat het wel een fijn merk moet zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja ze hebben echt veel fijne producten en vaak ook natuurlijk wat ik wel een pluspunt vind! Je zou echt een keertje moeten kijken de dames in de winkel zijn ook heel aardig

      Verwijderen
  14. Lush heeft zulke heerlijke producten! Snow Fairy lijkt me echt lekker! Liefs

    BeantwoordenVerwijderen