vrijdag 3 oktober 2014

Essence Quattro Down To Earth


Ik kreeg dit super schattige kadootje in de swap die ik deed met Priscilla van Belleviefashion.nl. Het was een favoriet van haar dus ik wist dat ik hem ook erg mooi zou vinden.


Ik heb het over deze quattro van Essence. Hij ligt nog niet heel erg lang in de schappen. Ik had hem eigenlijk nog niet gezien. Ik hou van bruine oogschaduw dus ben erg blij hiermee. Het is de kleur 16 Down to Earth.


Wat een prachtige kleuren! 


Hier de swatches in het daglicht. Het pigment is echt super goed voor zo een budget palette. Ik ben 2 keer over mijn arm gegaan met de oogschaduw. De donkerbruine kleur is redelijk mat en de andere bevatten shimmer.


En hier die swatches met mijn flitser zoals je kunt zien zijn ze erg glanzend ik hou hier echt van. Ik vind alle kleuren erg mooi! Ik draag niet heel vaak blauwe oogschaduw maar ik vind het wel leuk om als lijntje onder mijn oog aan te brengen.

Ik heb helaas geen foto van de oogschaduw op mijn ogen ik heb weer een beetje last van eczeem en mijn ogen waren geirriteerd dus heb maar geen oogschaduw op gedaan. Ik had de oogschaduw al geprobeerd en op het oog zijn de kleuren ook super mooi. En het bleef de hele dag goed zitten. Ja ik ben hier echt gek op. En kan niet wachten om meerdere oogschaduws van Essence te proberen. 

Het palette is te koop bij Kruidvat en kost € 2.99

Fijn weekend! 



14 opmerkingen:

  1. Mooi geschreven! Ik kijk erg naar je producten op en geloof dat je er veel mee kan bereiken

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk artikel schat en mooi palletje. Ik heb zelf ook paar keer getwijfeld om deze te kopen haha. Xx Chantal/beautybijbel

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Staat je vast weer prachtig schattie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vind de donker bruine kleur echt prachtig, fijne kleuren en mooie combinatie. Voor een budget product vind ik de pigment inderdaad goed.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jaa echt super! Ben benieuwd of de andere ook zo goed zijn!

      Verwijderen