maandag 27 oktober 2014

Catrice Camouflage Cream

Als je mijn nieuwe filmpje op youtube hebt gezien kon je al zien dat ik een nieuwe concealer had gekocht. Ik ging voor de Catrice camouflage cream deze heb ik al vaker gebruikt en vandaag wil ik hem reviewen voor jullie. 


Dit is de camouflage cream hij zit in een kleine zwarte verpakking. Ik vind de verpakking er prima uitzien het ziet er absoluut niet goedkoop uit. 

Ik ging voor de lichtste kleur 010 ivory. Ik ben echt heel licht van mezelf dus vandaar. Zoals je op de achterkant kunt zien staat er full coverage, dit houd in volledige dekking. Een hele goede dekking dus. Ik heb weinig last van pukkels maar wel elke dagen wallen eigenlijk. Als je last van pukkeltjes hebt is deze concealer dus ook echt een aanrader. 


Hier heb ik alleen mijn foundation aangebracht. Ik heb een beetje last van wallen niet mega erg. Maar je ziet wel mijn aders altijd goed zitten.

En dit is erna ik weet niet of jullie het goed kunnen zien maar het verschil is best groot. Mijn aders zie je nog maar een klein beetje en mijn wallen zijn ook wel verdwenen. Jammer dat je het niet goed kunt zien op de foto. Maar in het echt zag je echt een groot verschil. Omdat de concealer de lichtste kleur heeft zorgt het ook voor een mooi highlighted effect. De concealer trekt niet in de lijntjes. Ik ben echt gek op deze concealer.

Deze concealer kan ik echt iedereen aanraden het is echt een toppertje! Deze concealer kost € 2.99 en is te koop bij Kruidvat en Trekpleister. Ik zou hem zeker een keertje proberen de prijs kwaliteits verhouding is echt toppie!

Liefs, Farah

6 opmerkingen:

  1. Dit is echt mijn favo concealer! Alleen vind ik deze fijner voor rode plekjes dan voor onder mijn ogen. Hiervoor gebruik ik toch liever een vloeibare concealer.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jaa hij is wel erg dekkend idd dus snap wel waarom je hem niet onder de ogen gebruikt!

      Verwijderen
  2. Ik vind deze concealer erg fijn voor rode plekjes, maar onder mijn ogen vindt ik het minder fijn, daar gebruik ik een vloeibare concealer

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Klinkt interessant! Jammer dat je het niet goed ziet op de foto!

    BeantwoordenVerwijderen