woensdag 3 september 2014

W7 In the night



Vorige week donderdag zag ik op de Facebook pagina van Boozyshop het nieuwe W7 palette. W7 in the buff en W7 in the nude zijn de eerste zeer bekende palettes van W7. De palettes zijn echt een mega hype onder de bloggers en dat is niet voor niets. Het W7 in the nude palette heb ik zelf ook gehad en was daar erg tevreden over. Daarom wilde ik dit palette natuurlijk ook proberen.





Dit is het in the night palette in een mooie paarse verpakking, ik ben gek op paars. Het palette is van metaal en weegt licht. Het palette bevat 12 kleuren, om avond looks mee te maken. Ik ben zeer benieuwd!



Mijn poes pipi ook zo te zien hihi. Het palette bevat echt prachtige kleuren. Het palette bevat 11 shimmer kleuren en 1 matte kleur. Zoals je ziet er er veel variatie in de kleuren. Voornamelijk donkere kleuren maar dat is logisch aan gezien dit palette bedoeld is om smokey eyes te maken. Er zitten ook een aantal nude kleuren in. Er zijn koele en warme kleuren dus voor ieder wat wils! 



Dusty - Wonderland - Summer - Atlanta - Abracadabra - Top hat 

Razzamataz - Lady luck - Laura E - Party pooper - Gate crash - Bologna

Ik heb deze swatches gemaakt zonder gebruik van een oogschaduw basis. Met een oogschaduw basis worden de kleuren nog wat intenser. Ik vind de pigmentatie zeker niet slecht. Sommige kleuren zijn een beetje korrelig.  De pigmentatie verrast me echt voor zo een budget palette. Ik vind wonderland, atlanta, top hat en lady luck het mooiste. 


Ik heb ook een look met het palette gemaakt zodat jullie een betere indruk kunnen krijgen. Ik heb Top hat op het bewegende ooglid aangebracht, lady luck in de binnenste ooghoek, razzamataz in de crease, dusty onder het wenkbrauwbot en bologna in de outer v. Bologna en dusty onder mijn oog.



Ik vind de ooglook mooi geworden. Donkerder als wat ik normaal gewend ben maar dat is natuurlijk logisch met dit palette. Ik heb voornamelijk paarse kleuren gebruikt omdat mijn blauwe ogen mooier uitkomen. En omdat ik gek ben op paars :).

Ik ben zeer tevreden over dit palette. Ik heb hem besteld voor € 8.95, je betaald ongeveer 
€ 0.75 cent per oogschaduw. Wat echt super goedkoop is! Als je niet van donkere kleuren houdt moet je dit palette overslaan.


Voordelen
- Goedkoop
- Mooie verpakking
- Goede pigmentatie
- Veel keus

Nadelen
- Veel donkere kleuren (moet je van houden)
- Weinig matte kleuren

Ik heb het palette besteld bij de boozyshop.nl

Gaan jullie dit palette ook aanschaffen?




10 opmerkingen:

  1. Mooi Farah. Ben blij dat ik hem ook heb binnen gekregen. Mooie look heb je gemaakt! ;-) Xx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja was eventjes geduld hebben! Ben benieuwd naar jou looks xx

      Verwijderen
  2. Oh deze kleuren spreken me meer aan dan de kleuren van de andere 2 palettes! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Fijn artikel! Best een leuk palette, al zijn het totaal niet mijn kleuren haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw mooi ziet er goed uit! Mooie look heb je ermee gemaakt! X

    BeantwoordenVerwijderen