zondag 28 september 2014

#Autumnweekchallenge

Een poosje geleden bedacht ik samen met mijn blogvriendinnetjes Bethany, Melissa Esmee en Esmee een foto challenge voor in de Herfst. We hadden hem al een poosje geleden bedacht en een bijpassende foto gemaakt alleen we moesten nog even wachten totdat de Herfst echt begon natuurlijk. Afgelopen maandag 22 september kon de challenge van start gaan. En er deden verrassend veel meiden mee echt harstikke leuk. Vandaag wordt de laatste foto geplaatst dus ik dacht misschien is het leuk om een overzicht van de challenge te maken. 


Als je mee wilde doen moest je deze foto op je instagram plaatsen en de hashtag autumnweekchallenge gebruiken zodat wij konden zien wat voor mooie foto's jullie gemaakt hadden =).


We trapten dag 1 af met een lipstick. Er waren heel veel verschillende tinten te vinden sommige meiden ging voor donkere lipsticks maar er waren ook genoeg meisjes die voor een mooie roze gingen. 


Aangezien we niet alleen maar beautyfoto's wilden in de challenge gingen we ook voor een foto van de natuur. En wauw wat een prachtige foto's kwamen er voorbij!Bij food en drink zag ik zulke lekkere dingen voorbij komen. Lekkere thee smaken maar ook macarons en heel veel slagroom jummie! Ik ben echt gek op thee en warme chocolade melk en ben blijkbaar niet de enige. 


Dag 4 was accessoire veel meiden gingen voor een sjaal (net als ik) maar er waren ook meiden die hun mooiste statement kettingen en sieraden laten zien. Voor dag 5 waren wij erg benieuwd naar jullie nagellak in de Herfst. @xxmarjoleine ging voor de lakjes uit de Hello Autumn collectie van Essence erg toepasselijk natuurlijk! En wat dachten jullie van de Essie nagellak van @Bettybudget prachtig he?

De ene laatste dag wilden we graag jullie favoriete herfstoutfit zien. @mylifeasesmeex ging voor een mooie blauw trui. En wat vinden jullie van het shirtje van @justanothertool ik vind hem echt super cute!

Vandaag is de laatste dag van de challenge. Nog niet heel veel meiden hadden een foto geplaatst maar toch heb ik 4 mooie foto's gevonden.  

Lieve meiden allemaal super bedankt voor het meedoen. Ik heb echt genoten van jullie foto's en hoop dat jullie het ook leuk vonden!
Kusjes Farah

5 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat je van zowat iedereen een foto laat zien! Vond het een leuke challenge mop :) alleen nog even de laatste plaatsen xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat je mij in het artikel vernoemd! :) Ik vond het een erg leuke challenge!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vond het een hele leuke challenge. Vanavond de laatste foto! Lekker kaarsjes aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk artikel geworden! Ik hield de hashtag goed in de gaten en ben daardoor best wat meer mensen gaan volgen :) leuk om me eigen foto terug te zien hihi. Leuke challenge was het en lijkt me leuk als jullie er nog eens 1 verzinnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk om te lezen mop! Het was een succes!

  BeantwoordenVerwijderen