zaterdag 20 september 2014

Babylips Electro

Mijn lieve vriendje Renzo ging vorige week een weekje op vakantie naar Spanje. Hij vroeg of ik nog wensen had voor een cadeautje maar ik had geen idee eigenlijk. Toen zei hij stuur me eens een foto van de Babylips die je in Nederland kunt kopen. Dat had ik gedaan en hij zei dat hij ging kijken of hij andere zag als welke wij hebben in Nederland. En ja hoor een paar dagen later stuurde hij een foto van de Babylips Electro.  Ik was er benieuwd hiernaar aangezien ik altijd de Babylips gebruik. 


Er zijn in totaal 6 kleuren maar Renzo vond er  5.
 Hij koos voor de kleuren Pink Shock - Oh Orange! - Strike a Rose - Berry Bomb - Fierc n Tangy


De Babylips bevatten sheabutter en vitamine E wat verzorgend werkt voor de lippen. De babylips zouden moeten zorgen voor 8 uur lange hydratie dat is alleen niet waar. Ik gebruik ze wel vaker dan 1 keer in de 8 uur.


Van links naar rechts: Fierc n Tangy - Pink Shock - Strike a Rose - Oh! Orange! - Berry bomb

Zoals je ziet hebben de babylips een licht kleurtje. Ik vind dit persoonlijk leuk het maakt de lippenbalsem net wat leuker! De babylips voelen prettig aan op de lippen ze hydrateren mijn lippen goed en geven een schattig kleurtje af. 
Hier heb ik Pink Shock op mijn lippen. In de verpakking lijkt hij heel fel maar zoals je kunt zien geeft het niet super veel kleur af. Ik vind dit persoonlijk geen probleem als ik veel pigment wil pak ik wel een lipstick.


Renzo heeft ongeveer € 3,- per stuk betaald voor de babylips. En vanaf Oktober dit jaar komen ze ook naar Nederland toe. Ik hoop dat je mijn review fijn vond bedankt voor het lezen.

Fijn weekend

10 opmerkingen:

 1. Ik greep al mis! Ik had namelijk gelezen september maar later is dit veranderd naar oktober. Ik wilde ze kopen voor m'n winactie maar ze waren er dus nog niet! Ik ga er zeker een paar halen in oktober :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik hoorde het toevallig van de vertegenwoordiger van maybelinne vandaar dat ik wist dat het oktober was! Ja moet je doen ze zijn erg fijn :)

   Verwijderen
 2. Oeeh interessant! Wanneer ze in Nederland zijn ga ik zeker kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mijn zusje had de gele laatst op. Het maakte haar zo wit hihi. Echt ongezond. Vreemd dat hij een gele gloed afgeeft! Ik vind de roze wel mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo jij kan voorlopig lekker vooruit ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke Babylips, kan niet wachten tot ze in Nederland te koop zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben niet zo meegaand in de babylips lijn. Wel tof dat ze eens voor kleurtjes gaan!
  Ps. Ik geef een huge pakket weg op mijn site. Care to join? x

  BeantwoordenVerwijderen