zaterdag 27 september 2014

Garden of Eden

Toen ik las dat het merk Sleek naar sommige filialen van V&D kwam was ik erg blij. En heel toevallig kwam het ook in het filiaal van Amsterdam Noord en laat ik daar nou net in de buurt wonen. Het zou eind augustus komen en was al een paar keer wezen kijken. Maar het was er steeds nog niet, ik dacht naja nog even geduld hebben. Toen zag ik afgelopen donderdag een foto op instagram dat het er was! En ben ik donderdagavond na mijn werk gelijk even langs gegaan. Natuurlijk kon ik het niet laten om wat mee te nemen. Ik zag al de mooie oogschaduw palettes en ging voor garden of eden.Zoals we van Sleek gewend zijn is het een mooie matzwarte verpakking. Ik vind de Sleek verpakkingen erg chique. 

En hier de mooie inhoud. Ik vind dit echt mooie kleuren voor de Herfst. Daarom ben ik ook voor dit palette gegaan. Het palette bevat 12 kleuren waarvan er 3 mat zijn. Er zit wederom veel variatie in het palette voornamelijk groene tinten maar ook bruin, taupe, koper.

Swatches 


Van links naar rechts
Gates of Eden - Eve's kiss - Paradise on earth - Python - Forbidden - Flora


Entwined - Adam's apple -Fig - Evergreen - Fauna - Tree of life
De eerste 2 kleuren vind ik erg teleurstellend dit is niet wat ik gewend ben van Sleek. Ik heb een simpele ooglook gemaakt en juist de groene tinten gebruikt omdat ik echt nooit groene oogschaduw draag. Ik heb evergreen op het eerste gedeelte van het ooglid aangebracht op het buitenste gedeelte en in de arcadeboog Fauna en in de outer V en onder het oog de kleur Tree of life. Ik heb de kleur Flora gebruikt als eyeliner. Ik mis in dit palette wel een mooie highlighter ik heb onder mijn wenkbrauwbot Nars albatross gebruikt.


Conclusie
Ik ben weer erg blij met mijn nieuwe Sleek palette, ik vind het wel jammer dat niet alle kleuren goed gepigmenteerd zijn. Ik denk dat ik dit palette veel zal gaan gebruiken in de Herfst. Ik ben dus wel te spreken over dit palette alleen ik heb wel wat minpuntjes zoals geen highlighter en 2 kleuren die geen goed pigment hebben.


Het palette kost € 9.99 wat ik een prima prijsje vind. 
Sleek wordt verkocht bij 5 filialen van V&D, Themakeupspot.nl, Boozyshop.nl, Aliceandjo.com


5 opmerkingen:

 1. Ik vind deze kleurtjes zoo mooi! Jammer dat ze niet allemaal even goed gepigmenteerd zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het palette en de kleuren prachtig! Wat raar dat er wat kleuren niet goed gepigmenteerd zijn.. fail sleek! Mooie look heb je ook gemaakt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw deze kleuren zijn echt prachtig! Jammer van de pigmentatie van die twee kleuren, verder is hij erg gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik heb palette ook en ik vind het geweldige mooie warme kleuren liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke look heb je ermee gemaakt! Staat je erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen