maandag 29 september 2014

1 maandje oud!

Mijn blog is vandaag een maandje oud! Ik heb lang getwijfeld om een blog te beginnen. Er zit toch best veel tijd in en omdat ik veel werk dacht ik dat het misschien teveel werd. Maar het gaat me juist mega goed af. Inmiddels heb ik 21 artikelen gemaakt, heb ik 3400 paginaweergaven en 51 volgers op Bloglovin.  Ik heb een keer perongeluk al me foto's gewist maar verder gaat het allemaal goed. 
Ik merk dat ik nog best moeite heb met het bloggen ik ben vaak positief over producten en ben bang dat jullie dan denken dat ik altijd alles maar goed vind terwijl dat niet zo is. Ik ben gewoon liever positief en meestal voordat ik iets koop lees ik reviews van andere meiden. Dus het komt niet vaak voor dat ik ergens negatief over ben.

Ik wil jullie allemaal bedanken voor de leuke reacties en de feedback die jullie mij geven. Feedback is echt van harte welkom ik ben beginnend dus heb veel aan jullie tips!

Wat ik nog wil met mijn blog?
- een mooiere lay-out ik heb nu een standaard van Blogger en heb ook geen idee hoe dit allemaal werkt.
- een logo want dat ontbreekt ook.
- Nog veel meer leukere artikelen maken voor jullie.Wat vind jij van de blog? En wat kan er beter :)

8 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met je eerste maandje alweer. Ik blog trouwens liever ook alleen over producten waar ik postief over ben, vind het gewoon niet zo fijn om een negatief artikel te schrijven, alhoewel lezers er natuurlijk wel wat aan hebben als iets niet goed bevalt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel mop! Jaa daarom moet helaas ook weleens gebeuren.

   Verwijderen
 2. Wauw, gefeliciteerd! Je schrijft echt heel leuk en wat fijn om te merken dat zoveel mensen je volgen! Mijn blog bestaat al iets langer, maar ik ben er ook pas sinds een maand echt serieus mee bezig. Ik vind je site er trouwens goed uitzien! Valt helemaal niet op dat het een standaard lay-out is. Ik heb zelf e.e.a. uitgezocht over hoe je je lay-out wat meer kan aanpassen in blogger en daar een artikeltje over geschreven http://www.miss-smake.nl/2014/08/lay-out-aanpassen-in-blogger.html
  Wie weet heb je er wat aan.
  Liefs, Michelle

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heey Michelle! Dankjewel had ook niet verwacht dat het allemaal zo hard zou gaan! Ik ga je artikel zeker even bekijken super bedankt xx

   Verwijderen
 3. Gefeliciteerd!! Je doet het erg leuk hoor, ik vind het altijd leuk om te lezen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind je blog tot nu toe al super leuk! Lekker mee doorgaan meid! :D

  BeantwoordenVerwijderen