maandag 8 september 2014

Laarsjes voor het Najaar


Mijn zusje Ilse stuurde mij gisteren een whatsappje dat ze mooie laarsjes had gezien bij de Zara. Ik weet hoe mooi de schoenen van Zara zijn dus wist al dat ze erg mooi uit zouden zien. Dus ben je nog opzoek naar laarsjes voor de herfst/winter? Kijk dan snel verder.


 

Dit zijn de laarsjes die zij gekocht heeft. De laarsjes zijn van echt leer en hebben gouden details. Zoals je ziet zit er een rits achter en ook op voorkant. De ritsen maakt het gelijk een stuk leuker. Anders waren ze mooi geweest maar een beetje saai, de ritsen maken het echt af.  
 De laarsjes zijn dus van echt leer. En zijn lekker shiny! De laarsjes hebben een lage hak dus iedereen kan er gemakkelijk mee lopen. De laarsjes zijn smal en de voorkant loopt in een punt. Dat is ook weer eens wat anders al haar laarsjes hebben een ronde voorkant. De laarsjes lopen erg lekker en zitten comfortabel. Je hoort de ritsen wel als je aan het lopen bent dus als je je snel aan zoiets irriteert kan je deze beter overslaan.  Hier een aantal andere modellen


€ 89.95


€ 79.95


€ 79.95

€ 89.95

De prijzen voor de leren laarsjes liggen tussen de 70 en 90 euro. Ilse haar laarsjes kosten € 79.95 wat ik persoonlijk een goed prijsje vind voor leren laarsjes.  Ik vind de laarsjes echt super leuk en ga zeker snel een bezoekje aan de Zara brengen. Ze hebben echt prachtige schoenen voor het najaar. En de kwaliteit is ook echt super. 


Ik dacht laat ik eens een ander soort artikeltje maken, laat me weten wat je ervan vind! Ben nog aan het zoeken wat mijn lezers leuk vinden aangezien ik pas net blog. 


Bedankt voor het lezen en een fijne avond! 


6 opmerkingen: