zaterdag 13 september 2014

Make up of the day 13-09-2014


Hoi allemaal, heb al een poosje niet geplaatst. Ik heb donderdag en vrijdag gewerkt en had s'avonds geen tijd meer om te bloggen. Maar vandaag was ik vrij en dacht ik misschien is het leuk om mijn make up vandaag te laten zien. Op de bovenste foto heb ik geen make up op. En zoals je kunt zien heb ik een paar puistjes.  Waaronder een hele mooie bij me lip (NOT)


Voor mijn foundation gebruikte ik vandaag de stay matte mousse foundation in de kleur 100 ivory en de fake up concealer van Benefit. Als ik wat meer dekking wil gebruik ik altijd deze foundation hij is al bijna op. Ben er erg tevreden over en ga hem zeker opnieuw kopen. Ik gebruikte de beauty blender om de foundation en concealer aan te brengen.




Als de basis er op zit gaan we over naar de rest. Ik gebruik de mineralize skinfinish natural in de kleur medium plus. De poeder maakt mijn gezicht mat en zorgt ervoor dat mijn make up beter blijft zitten. Ik gebruikte een blush van Be Creative in de kleur 004 Blossom een hele subtiele roze kleur. En de mooie mineralize skinfinish in soft & gentle als highlighter.




Dan gaan we over naar de oog make up. Dit maakt alles echt af als ik geen foundation draag maar alleen mascara maakt toch al een groot verschil. Ik gebruik de paintpot painterly van Mac als oogschaduw basis en vervolgens 3 kleurtjes uit het Urban Decay naked basics palette. Voor de wenkbrauwen gebruik ik het wenkbrauw setje van de Hello autumn LE van Essence. De kleur van dit setje is 02 walk in the park. En de Benefit they're real mascara, ik ben echt een fan van deze mascara. Wat een verschil he die oog make up?




Om af te sluiten nog een mooi nude lipcream. Dit is de Essence lipcream in de kleur c02 keep calm & go for a walk. Dit is ook van de limited edition lijn deze ligt op dit moment in de winkels. Aangezien deze lipcream mat is gebruik ik van Mac de prep+prime lipbase. Deze zorgt ervoor dat mijn lippen goed gehydrateerd zijn en de lippenstift prettiger aanbrengt en aanvoelt op de huid. 

Bedankt voor het lezen en een fijn weekend!

Liefs, Farah



3 opmerkingen:

  1. Mooie make-up lieverd!! Foundation ziet er mooi uit ik dacht dat deze niet zo goed dekte enzo haha x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk artikel! Die foundation heb ik ook maar gebruik hem eigenlijk zelden.. Misschien weer eens erbij pakken :)

    BeantwoordenVerwijderen