woensdag 24 september 2014

Lip Product Addict Tag

Lieve Bethany van Bettybudget.nl heeft mij getagt om de lip product addict tag te doen. Ik ben gek op lip producten dus deze tag is mij op het lijf geschreven. Het zijn 8 vragen over allerlei lip producten dus als je benieuwd bent lees dan snel verder :).





1. Favorieten lippenbalsem/verzorging 
Ik kies dan sowieso voor de babylips. Alle buitenlandse bloggers waren altijd mega enthousiast erover en ik dacht nou zal wel niet zo heel goed zijn. Toen ze te koop waren bij Etos heb ik ze gelijk gekocht natuurlijk. Ik vind de transparante versies het fijnste! En S'nachts voor het slapen gaan gebruik ik de 8 hour creme van Elizabeth Arden dit is een lekkere vette creme. Ik doe hem S'nachts op omdat hij dan de hele nacht heeft om in te trekken. De volgende ochtend zijn mijn lippen heerlijk zacht.




2. Beste rode/opvallende lipstick 
Dan kies ik voor Ruby Woo van Mac echt een prachtige matte lipstick. Hij is echt prachtig het enige nadeel is dat hij erg droog is. Daarom gebruik ik hem ook niet heel vaak!



3. Beste high- end en budget lip product 
Ik heb veel high-end lipsticks dus dat vind ik best lastig. Ik ga dan toch voor mijn Mac lipsticks ik heb ook 2 rouge volupte van Yves Saint Laurent die zijn ook prachtig, alleen die blijven minder lang zitten als die van Mac daarom ga ik toch voor Mac. En qua budget de vloeibare lipsticks van Miss Sporty die zijn zo mooi echt een super pigment en blijven ook goed zitten. En ze kosten maar € 3.99 wat een fijn prijsje is!



4. Beste M.A.C lipstick 
Hmm moeilijk ik heb veel lipsticks van Mac maar liefst 9 stuks. Ik ga dan toch voor Please me dat is een oudroze kleur die echt iedereen staat. Vera Camilla en de meiden van Livelifegorgeous zijn er ook gek op. Het is een matte maar echt een hele mooie kleur hij blijft goed zitten. En is ook prima geschikt voor school of werk.



 5. Meest teleurstellende lip product 
Dit zal vast een schok voor veel mensen zijn maar ik kies dan voor de EOS lippenbalsem. Dat is een enorme populaire lippenbalsem in de vorm van een eitje echt super schattig. Helaas zit er veel parfum en daardoor werden mijn lippen erg dik en pijnlijk.. Ik heb hem maar aan een vriendinnetje gegeven.

 6. Lippotlood, yay or nay? 
Ik gebruik het eigenlijk nooit en heb er ook maar eentje. Maar ik moet dit toch echt vaker gaan gebruiken ik heb vaak dat mijn lippenstift een beetje uitloopt in mijn mondhoeken. Dus zou het wel moeten gebruiken. Daarom toch een Yay.

7. Beste lipgloss 
Ik moet zeggen dat ik echt een hekel heb aan lipgloss. Ik heb er eentje van Dior een hele mooie maar helaas gebruik ik hem haast nooit. Ik hou er gewoon niet van dat plakkerige spul en dan je haar die erin blijft hangen. Nee dat is het gewoon niet voor mij. 



8. Iets Extra's 
Bij deze vraag mag ik zelf iets verzinnen. Ik wil jullie dan allemaal de nieuwe lip pencils aanraden van Maybelinne ik heb er een review over geschreven. Het zijn kleine schattige potloodjes en het pigment is echt prachtig zeker de moeite waard. En ohja ze kosten € 6.99 wat opzich ook wel weer meevalt.



Heel erg bedankt voor het lezen. Hoop dat je het leuk vond =)


Ik tag Melissa & Laura van Glamandglitters.wordpress.com
Priscilla van Belleviefashion.blogspot.nl 

5 opmerkingen:

  1. Ah ik hou ook zo van Ruby Woo! Ik ga de MAC tag morgen maken. Deze ga ik ook doen, super leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Amen sister! ik heb ook een hekel aan lipgloss en precies om dezelfde reden. Al zijn lipcreams wel fijn opzich maar echte lipgloss nee.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk geworden babe! Van die dior gloss herken ik hahaha die staat hier ook te "rotten"

    BeantwoordenVerwijderen