dinsdag 30 september 2014

Kijkje in mijn leven


Ik dacht misschien is het leuk om een keer foto's te maken van mijn dag. Zo kunnen jullie mij weer een beetje beter leren kennen. Ik heb echt absoluut geen interessant leventje maar hoop dat jullie het wel leuk vinden. Alle foto's zijn van gisteren 29 september 2014. Ik heb mijn telefoon gebruikt voor de foto's daarom is de kwaliteit ook niet super goed!

Het wekkertje ging om 08:15 daarna meteen wezen douchen. En daarna gelijk aankleden etc. Een hele standaard outfit een spijkerbroek van de Zara en een shirtje van Glitz&Glam. Shirtje blijft leuk met Karl lagerfeld erop. 


De make up van gisteren. Ik gebruikte de foundationstick van Maybelinne vind deze fijn om af en toe te gebruiken, kan niet wennen omdat het niet vloeibaar is. Daarna de MSF van Mac in de kleur Medium Dark. Ik gebruikte de contourkit van Sleek in de kleur light. En een hele mooie blush uit de Kerstcollectie van Etos van vorig jaar. Mijn oogleden waren er gevoelig en een beetje pijnlijk dus ik skipte oogschaduw maar gebruikte wel mijn favoriete mascara Benefit They're real. En voor de wenkbrauwen een potloodje van Mac in de kleur Fling. 


Dit spul is echt zo heeeeeerlijk. Dit beschermd je haar tegen hitte en aangezien ik elke dag me haar fohn kan ik dat goed gebruiken!


Ik rook naar Lancome La vie est Belle.

Toen ik beneden kwam zat mijn lieve schatje Pipi voor het raam te wachten.
Ik moest naar de mondhygenist en was een beetje aan de late kant. Gelukkig heb ik mijn racemonstertje nog. Dit is mijn scootertje die me al 5 jaar overal naar toe brengt. Ik heb hem zelf gekocht en ben er nog steeds erg blij mee.

Ik was gelukkig optijd! Ze heeft me wel weer pijn gedaan maar mijn gebitje is weer helemaal mooi schoon. Verder had ik een beetje pijn telkens met harde dingen eten maar er waren geen gaatjes te bekennen vreemd he?

Ik verstuurde een pakketje! Alle winkels waren nog dicht maar gelukkig was de winkel waar ik me pakketjes opstuur wel open :).


Toen ik weer thuis was ben ik weer mijn youtube filmpjes wezen kijken. Jaclyn Hill had een meet&greet het zag er allemaal heel leuk en gezellig uit. En er waren mega veel meiden gekomen om haar te zien.

Pipi zat de hele middag gezellig naast mij! 

Yolanthe plaatste een foto van mijn vriendinnetje Kelly met haar armbandjes om echt super leuk! Kelly gaat binnenkort ook af en toe artikelen maken voor de Blog. Zij is schoonheidsspecialiste, visagiste en doet nu de kappersopleiding. 

Lekker kopje thee en banaan. Altijd lekker

We aten vroeg omdat we nog een verjaardag van mijn Oom hadden. We pakten de grill plaat erbij en hadden biefstuk varkensvlees en hamburgers. Heel lekker.

Nog even mijn make up bijwerken ik gebruikte Please me van Mac. Wat houd ik toch van deze lipstick hij is echt prachtig.

Het jongste familielid mijn lieve neefje Guus is nu 14 maandjes en het is echt een schatje. Hij bleef maar naar iedereen lachen. 

Mijn tante plaatste deze foto op facebook dus die deed ik er nog snel bij. Ik ben in het roze en was gezellig aan het babbelen met mijn zusje, vriendin van me neef en tantes.

Op de terugweg naar huis reden we langs dit Fletcher Hotel. Ik vind dit hotel er zo leuk uitzien het is helemaal rond. En overal eromheen groene balletjes.  Jammer dat het zo dichtbij is anders zou ik er wel een nachtje willen slapen. 

We waren rond 1 uur s'nachts thuis ik was erg moe. Dus haalde snel mijn make up eraf en ging naar bed. Ik gebruikte van Garnier een speciale oogmake up remover. Daarna de reinigingsmilk van Sothys. Daarna mijn miccellaire water van Nivea en een serum van The Body Shop. Het serum is speciaal voor s'nachts ik gebruik hem nu een paar dagen en vind het tot nu toe erg fijn. 


Nog even mijn benen insmeren met een bodybutter van The Body Shop en 
daarna lekker mijn bedje in. Ik ben zo gek op mijn dekbed!


Ik hoop dat jullie het leuk vonden. Het was een rustig dagje maar vond het wel erg leuk om te doen! Bedankt voor het lezen.

10 opmerkingen:

  1. Leuk dekbed overtrek! waar heb je die vandaan?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb hem bij de bol.com besteld en hij is van het merk Little Diva

      Verwijderen
  2. Leuk om te lezen! En wat is Pipi schattig hihi! Ik moet donderdag weer terug naar de tandarts want ik had wel een gaatje :/

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jaa het is echt een lievie! Oh bah ja ik heb ook vet vaak gaatjes :s

      Verwijderen
  3. Wat leuk om zo een kijkje in je leven te krijgen! Ben benieuwd naar de artikelen van Kelly :)
    xxx Tessa

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel! Kelly heeft echt heel erg veel verstand van dingen. Als een klant vragen heeft over de gezichtsverzorging moet zij het ook altijd oplossen haha! xx

      Verwijderen
  4. Leuk om dit zo te lezen !! Please me <3

    BeantwoordenVerwijderen