zondag 14 september 2014

Essie Decadent Dish

Vandaag schijnt het zonnetje nog heerlijk in Amsterdam maar over een weekje gaan we de Herfst alweer in. Ik moet zeggen dat ik dat helemaal niet zo erg vind. Ik vind de Herfst wel leuk lekker filmpjes kijken, veel kopjes thee en weer andere kleuren nagellak lipstick en kleding! Vandaag laat ik mijn favoriete nagellak zien voor in de herfst. 



Ik heb het over dit schatje van Essie. In april 2012 kwam dit nagellak merk naar Nederland en laat dit nou net bij Etos zijn. Aangezien ik bij Etos werk zag ik deze lakjes als één van de eerste. Voorheen werd Essie nagellak alleen gebruikt in de Nagelstudio maar nu al een tijdje ook bereikbaar voor ons allemaal. We verkopen ongeveer 80 verschillende kleurtjes van Essie. Ik kreeg deze nagellak een keertje cadeau en dacht echt oh nee deze kleur is niks voor mij. Ik hou meestal van de felle kleurtjes en roze. Totdat ik hem op mijn nagels deed toen was ik echt verkocht. 



Je snapt vast wel waarom.  Ik vind het echt een prachtige kleur het is een donkerbruine kleur met een shimmer erin. Ik vind hem op een foto een beetje roodachtig lijken maar hij is toch echt bruin. Ik vind deze kleur echt een aanrader voor in de Herfst. 

De Essie nagellak brengt heel fijn aan door het brede kwastje. Ik breng zelf altijd 2 laagjes aan, de nagellak blijft ook veel langer zitten als mijn andere nagellak. De nagellak blijft ongeveer 4 dagen zitten. 


Je kunt Essie kopen bij Etos & DA. Een Essie nagellak kost € 9.99

Wat vind jij van deze kleur?


6 opmerkingen: