vrijdag 5 september 2014

Essence Hello Autumn


Ik zag deze mooie collectie een tijdje terug op de grote blogs voor bij komen. Ik was meteen al benieuwd naar deze collectie. Ik moet zeggen dat de limited editions me nooit echt aanspreken soms zitten er leuke spulletjes bij. Maar meestal neem ik niks mee. Deze week zag ik veel meiden op instagram foto's plaatsen met de producten dus ik wist dat ik snel naar Kruidvat moest gaan. Gisteravond op koopavond ben ik dus even langs gegaan. En wat een geluk alles lag er nog. Ik vond de oogschaduw palettes er ook erg mooi uitzien maar heb zoveel palettes dat ik die heb laten liggen.

Ik kocht de multi colour powder, de colour adapting powder blush 01 Beauti-fall red, eyebrow kit in de kleur 02 walk in the park, nagellak met thermo effect in 04 keep calm & go for a walk en een lipcream in c02 keep calm & go for a walk.

Vind de namen voor de producten altijd zo leuk. Alleen vreemd dat de nagellak en de lipcream dezelfde naam hebben! 




De 2 linker kleuren zijn van het wenkbrauwsetje. Middelste de lipcream. De lichte rozige kleur is de blush en de laatste kleur de multi colour powder.


Ik heb nog nooit zo een nagellak gezien. Heel grappig met zo een thermo effect dat wilde ik wel even proberen natuurlijk. En het werkt het is een mooie nude kleur en als het koud wordt veranderd het in een taupe kleur. De lak zelf is best dik dus niet teveel aanbrengen. Ik had dat dus wel gedaan en toen knalde ik ergens tegen aan en zat daar weer nagellak op. Je kent het vast wel hihi. Ik vind het effect erg grappig van de nagellak er zijn in totaal 4 verschillende kleuren.


Hier heb ik de producten op mijn gezicht gebruikt. Sorry dat ze omgekeerd zijn ik heb de camera van me vader gebruikt omdat de mijne leeg was. Ik heb ze omgedraaid maar als ik ze hier toevoeg blijven ze zo staan. Ik heb geprobeerd om het om te draaien maar heb echt geen idee hoe. Dus als een van jullie weet hoe hoor ik het graag. Zoals je ziet is het een hele natuurlijke look. De lipcream is een hele mooie nude kleur voor mij en de blush en poeder zijn ook subtiel te zien. Ik hou hier persoonlijk wel van. Je kunt het altijd extra opbouwen door meer product toe te voegen. Van de wenkbrauwpoeder heb ik de lichtste kleur gebruikt en dat is precies de juiste kleur voor mij. Ik heb blond haar maar wel koel. Mijn wenkbrauwen zijn erg assig en meestal zijn de wenkbrauwproducten te warm qua kleur. Maar deze kleur is echt perfect. Een aanrader dus voor blondines!

De multi colour powder doet me een beetje denken aan mac soft & gentle. De pigmentatie is wel minder als die van mac. Maar de kleuren lijken erg op elkaar. Ik vind deze poeder fijn aanbrengen het geeft een mooi effect met een gouden glans. 


Oeps ik zei net dat de blush erg subtiel was. De blush reageert op de pH waarde van de huid en is dus bij elke huid anders. Wat ik echt super leuk vind van deze blush. In de verpakking lijkt hij heel licht waardoor ik enthousiast met de blush aan de slag ging. Na een minuutje of 5 zei me zus Faar kijk eens in de spiegel. Toen was de blush echt knalroze. Op de foto hier boven lijkt het wel mee te vallen. Maar geloof me ik leek net een clown. Niet teveel product aanbrengen dus!!

Ik ben erg blij met mijn nieuwe aankoopjes. Ze zijn stuk voor stuk prachtig. Alleen de nagellak viel qua lakken een beetje tegen.


De prijzen

Hello Autumn lip cream: € 1.99
Hello Autumn nail polish: € 1.99
Hello Autumn eye browset: € 2.59
Hello Autumn colour adapting blush: € 2.59
Hello Autumn multi colour powder: € 3.39


Ik vind dit persoonlijk echt top prijzen voor zulke mooie producten. De Hello Autumn collectie is een limited edition. Dus als je nog wat wilt scoren van deze lijn moet je snel even langs de Kruidvat. 

Ga jij nog wat kopen? 





5 opmerkingen:

  1. Heb de multi colour powder en het eyeshadow palet (bruintinten) vanmiddag gekocht! Lijken me heel mooi! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke producten! Ik stond er vanmiddag ook nog bij te kijken maar dacht toen dat de blush een highlighter was, er kwam helemaal geen glans vanaf dus liet ik hem maar liggen haha het is dus een blush, wel leuk dat de kleur zich aanpast! De lipcream is ook erg mooi! X

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtige LE. De blush staat je prachtig

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw die blush pakt goed uit bij je schat!! Mooie aankoopjes

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Die blush staat je heel mooi! Ik denk dat ik deze collectie aan me voorbij laat gaan, want ik heb nog zoveel producten liggen. Kan beter eens een Project 10 Pan gaan doen of een no buy inlassen!

    BeantwoordenVerwijderen