woensdag 10 september 2014

Bobbi Brown Shimmer Brick Nectar

Als er één product is wat ik al heel graag wilde hebben is dat zeker een shimmer brick. Ik zag ze vaak voorbij komen bij Vera en Serena en vond ze zo mooi. Je hebt veel verschillende soorten. Serena gebruikt altijd de kleur Bronze maar aangezien zij een tintje heeft wist ik dat deze kleur te donker zou zijn voor mij. Na een hoop reviews ging ik uiteindelijk voor de kleur Nectar. Mijn vriend vroeg wat ik wilde hebben voor mijn verjaardag afgelopen juli, ik moest even nadenken. Maar toen wist ik het een shimmer brick natuurlijk.



De shimmer brick zit in een chique zwarte verpakking. De verpakking is glimmend en in de binnenkant zit ook een spiegeltje. Altijd handig. Op de achterkant staat dat de shimmer brick met de hand gemaakt word in Italie en dat ze fragiel zijn. Je moet er dus voorzichtig mee omgaan. 



De shimmer brick bevat 5 stroken. Elke strook heeft een ander kleurtje. Het is een blush en highlighter in 1 maar je kunt het eventueel ook als oogschaduw gebruiken. Ik vind hem echt heel erg mooi. 
De swatches


Ik breng de shimmer brick aan met een blush kwast van Mac nummer 129 om precies te zijn. De shimmer is niet super gepigmenteerd maar dat vind ik wel fijn. Ik vind het altijd lastig om met een blush met veel pigmentatie te werken. Ik breng dan al gauw veel te veel aan. Dat is hier niet het geval! 


Ik vind hem niet echt goed over komen op camera. Het geeft echt een prachtige gouden glans maar die zie je helaas niet! Met dit product hoef je geen highlighter meer aan te brengen om het al zo een prachtige glans heeft.



Ja ik ben echt verliefd op mijn shimmer brick. Hij is alleen niet goedkoop daarom kocht ik hem ook niet zelf. Hij kost maar liefst € 46,- wat erg veel geld is. Ik vind hem het geld wel waard. De blush bevat 10.3 gram en je hoeft niet veel te gebruiken. Hierdoor kun je er erg lang mee doen.


De shimmer brick is te koop bij Douglas.


Heb jij een shimmer brick of zou je er graag eentje willen?



7 opmerkingen:

  1. Ohhhhhhh wat is die toch mooi!!! Staat ook mooi schattie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ah wat staat deze kleur je onwijs goed. Lief dat je hem van je vriendje hebt gekregen, super leuk cadeau.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh wauw hij ziet er echt prachtig uit zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik was heel erg benieuwd hoe hij zou staan bij een lichtere huid. Prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een plaatje. Prachtige kleuren en het staat je erg mooi :) En wat een super lieve vriend heb je hihi

    BeantwoordenVerwijderen