donderdag 20 november 2014

Tips bij Puistjes! Door Kelly

Lieve lezers,

Hier weer een korte beauty tip!!
Ben je er achter wat voor huid type je hebt na mijn laatste post? Welk huidtype? Zo niet kan je altijd een berichtje achter laten.

Heb je nou wel eens last van een puistje geen paniek! Dat hoort er nou eenmaal bij, maar wie wil er nou puistjes? Juist, niemand. Ik heb hier een paar handige tips tegen puistjes die jou misschien wel kunnen helpen.

Sudo crème: iedereen kent deze crème wel van de baby billetjes. Reinig de huid goed en breng dan een dun laagje op de puistjes aan. Herhaal dit een paar dagen tot ze helemaal zijn uit gedroogd en tadaaa je zal merken dat je veel sneller van dat vervelende puistje af bent! Ik gebruik dit zelf vaak in de ochtend als ik 's avonds een belangrijk afspraakje heb. Tip mocht je er mee willen slapen doe even een handdoek over je kussen.




Tea tree olie: de bekende tea tree olie is verkrijgbaar in allerlei crèmes en andere verzorging producten.  Zoals de crème van de tuinen vind ik zelf heel lekker om te gebruiken, maar het liefst gewoon de pure olie. Tea tree is heel sterk van geur, het heeft een uitdrogende werking en is anti-bacterieel. Ideaal als je veel last hebt van ontstekingen. Breng de olie met een wattenstaafje aan op de gereinigde huid. Je merkt de volgende dag dat het puistje of ontsteking al een stuk minder zicht baar is. Tip deze olie is ook heel goed voor insecten beten of als je niet gestoken wilt worden. Smeer deze pure olie alleen op de puistjes de huid kan er heel erg droog van worden en dat willen we niet.


Bed reinigen: mocht je snel last hebben van een vette huid, puistjes of ontstekingen pas dan het was schema aan. Zorg er voor dat je elke 2 dagen je kussensloop verschoont. De ene nacht op de bovenkant slapen en de andere nacht draai je de kussen om na dag 2 een nieuwe hoes er om. Wassen is natuurlijk heel duur!! Dus zou een handdoek ook een optie kunnen zijn. Al het vuil van je huid en vocht blijft in je kussensloop zitten hier door blijft jou huid ook steeds vies en blijven de onzuiverheden zich opstapelen.



Dit waren wat kleine handige tips wat niet heel moeilijk te volgen is of heel duur in aanschaf! Mochten jullie zelf nog wat handige tips hebben laat ze hier gerust achter!!! En tip nummer 1 van puistjes en zeker ontstekingen, laat de huid met rust ga nooit zomaar in het wilde weg er aan zitten of knijpen hier van krijg je lelijke littekens en worden ze veel meer zichtbaar.   


Liefs, Kelly

De foto's in dit artikel komen van Google.nl

6 opmerkingen:

  1. Wat grappig dat sudocreme daar bij helpt! Dat wist ik niet eens

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja ik toevallig wel deed me moeder ook altijd ik ook voordat ik ga slapen

      Verwijderen
  2. Ga ik is halen die tea tree olie. Heb wat last van ontstekingen op me benen. Haalde t wel is bij bodyshop maar is vrij prijzig

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heb idd weleens gelezen dat je kussensloop vaker verschonen een hoop kan schelen!

    BeantwoordenVerwijderen