donderdag 27 november 2014

Sinterklaas budget kadotips

Ik word helemaal doodziek van die zwarte pieten discussie. Maar ik wil er niet teveel aandacht besteden ik heb Sinterklaas altijd super leuk gevonden. Als kindje vond ik het echt geweldig dan stond er een hele wasmand vol met kadotjes op de gang. Mijn ouders kochten altijd super leuke dingen voor mij en mijn zusters. En we gingen ook altijd naar de intocht in de stad in Amsterdam.  Ook hadden we op de basisschool altijd suprises en kwam Sinterklaas met zijn pieten langs met kadotjes en pepernoten. Nu vier ik al een hele tijd geen Sinterklaas meer en ik denk jullie ook niet maar toch vind ik het leuk om een kleinigheidje te kopen. En vandaag wil ik een paar goedkope kado tips met jullie delen.

Als eerste douchegel of een bodylotion is eigenlijk altijd wel goed. Je kunt gaan voor een kadoset maar ook alleen een douchegel of bodylotion let op het gaat om het gebaar niet om hoe duur het kost. 



Je hebt verschillende eigen merk producten maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor merken als Kneipp Dove of Nivea. Je zit dan ongeveer op de € 5,-

Lush Bruisbal

Heeft de persoon waarvoor je een kadootje gaat kopen nou een bad. Neem dan zeker eens een kijkje in de Lush winkel. Ze hebben echt ontzettend veel verschillende bad bruisballen en ze ruiken heerlijk en zien er super cute.




Hier een aantal bruisballen die ik zelf heb gekocht om te gebruiken bij mijn vriend thuis aangezien ik zelf geen bad heb. Ze zijn allemaal op en ze zijn stuk voor stuk echt heerlijk! De prijzen varieren per grootte de goedkoopste kost € 3.95 als ik het goed zeg.  Je kunt Lush eventueel ook online bestellen Lush.nl.

Action Kleurboek voor Volwassen

Natuurlijk kan mijn nieuwe verslaving niet ontbreken ik zag het kleurboek voor volwassen liggen in de Action en twijfelde geen moment. Ik stopte er gelijk 1 in  mijn mandje en de dag erna ging me zus er gelijk 1 voor haar en voor mijn moeder halen. Wij zitten nu sinds we hem gekocht hebben regelmatig met ze 3e te kleuren. Ik moet zeggen dat het nog vies tegen valt je bent zo een paar uur verder. Maar het werkt lekker ontspannen en is harstikke leuk.


Ik zou het kleurboek bij de Action kopen daar kost hij maar € 1.99 en heb je nog veel verschillende soorten ook. Voor € 0.80 heb je er 12 potloden ik zeg dat is pas een super leuk en orgineel kadotje!

Action make up

Is jou zusje moeder of misschien wel beste vriendin gek van make up neem dan zeker een kijkje bij de Action make up. Het merk max en more heeft genoeg leuke producten voor hele lage prijzen. Zo hebben ze een oogschaduw quattro voor maar € 1.29 en een mascara voor € 0.99 een cc creme voor € 1.49 en ga zo maar door. Sommige producten zijn vreselijk slecht maar er zitten ook toppers tussen. Zo heb je 2 lippenstiften voor € 0.89 als ik het goed heb. Ik heb al vaak genoeg swatches gezien en moet zeggen dat ik zwaar onder de indruk ben. De prijzen varieren van onder 1 euro tot max 2 a 3 euro ik weet niet precies hoe duur het duurste product is. Het is zeker de moeite waard en ik denk dat veel vrouwendit leuk vinden om te krijgen. En onthoud het gaat om het idee het gaat niet om hoeveel geld je gespendeerd hebt!

Primark

En iets wat natuurlijk absoluut niet mag ontbreken de Primark deze budget winkel hebben altijd geweldige spullen. Je kunt kiezen voor een shirtje de basic shirtjes kosten maar € 4,- en zien er harstikke cute uit je hebt gewoon effen roze bijv. met stipjes en met streepjes en nog veel meer. Je heb natuurlijk ook shirtjes die boven de 10 euro kosten het is maar net wat je ongeveer uit wilt geven het is tenslotte een kleinigheidje. 

Wat dacht je van de meest geweldige pyjama's ever die prijs gaat zeker naar Primark. Elke keer als ik weer langs ga hebben ze weer veel verschillende soorten. Je betaald zo € 7,- voor een volledige pyjama. Je kunt eventueel ook alleen een shirtje of broek kopen. De Primark hebben altijd super schattige printjes en zitten ook super lekker. Je hebt ook verschillende pyjama's van fleece heerlijk warm voor de Winter maanden. 

En als laatste de sieraden en de beauty afdeling daar vind je genoeg leuke artikelen die harstikke leuk zijn om te krijgen. Je hebt genoeg mooie sieraden voor fijn prijsje je kunt daar voor € 5 euro oorbellen en armbandjes samen kopen. Doe je er bijv. een statement ketting bij zit je ongeveer op € 10,- Ook hebben ze bij de Primark allerlei beauty producten zoals nagellak, blushes mascara etc. de prijsjes zijn erg laag. Dus als je wat voor een vriendin zoekt die make up draagt is dat ook altijd leuk.

Ik hoop dat jullie wat aan mijn tips hebben gehad. Ben benieuwd of jullie Sinterklaas vieren en als je dat niet doet of je dan alsnog een kleinigheidje koopt voor bijvoorbeeld je vriendje. Bij Forever 21 hebben ze ook leuke sieraden maar die vind je natuurlijk alleen maar in Amsterdam en online dus niet voor iedereen erg bereikbaar.

Liefs, 

10 opmerkingen:

  1. Neuh wij doen niks aan Klaas. Ik was vroeger altijd als de dood en vond het gewoon echt NIET leuk haha! Dus wij doen geen cadeaus ook met Sinterklaas.

    Wel pakken we daarom wat meer uit met kerst. Dat is gewoon echt heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik meestal een kleinigheidje zoals ik al zei en met Kerst pakken we ook helemaal uit :p xx

      Verwijderen
  2. Ben dat zwarte pieten gedoe ook helemaal zat joh.. Leuke tips

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke kadotips faar! Een douchegel doet het altijd goed :) En dat zwartepieten gedoe word ik ook stront ziek van!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jaa schat elke dag hetzelfde liedje! Jaa idd is altijd prima mop x

      Verwijderen