woensdag 26 november 2014

MUA Matte Palette Winter Forest

Gisteren zag je al mijn allereerste Catrice lipstick. Ik ging speciaal naar Kruidvat omdat een vriendinnetje van mij die daar werkt vertelde dat er een MUA schap was. Ik wilde natuurlijk even snel een kijkje nemen dus vorige week dinsdag na mijn werk even snel langs gegaan.



Ik zag 2 prachtige nieuwe palettes en die moest ik natuurlijk meenemen. Ik nam er eentje mee die ik weggeef op mijn instagram account @Beautybyfaar.  Dus als je kans wilt maken moet je even een kijkje nemen op mijn instagram. Ik ging voor het Matte palette Winter Forest ik kies normaal juist voor shimmer. Dus wilde dit ook wel een keertje proberen ik vind dit palette er super mooi uit zien.



Op de achterkant vind je een korte beschrijving de kleuren en de ingrediënten.




En als je hem open doet wat een prachtige kleurtjes. Je kunt ontzettend veel kanten op met dit palette en zoals ik als zei zijn alle kleuren mat. Het enige wat ik mis is een mooie highlighter!




Smoke - Midnight - Aqua - Azure - Camel

Slate - Dove grey - China - Truffle - Sand

Het pigment valt me niet tegen maar niet alle kleuren zijn even goed gepigmenteerd. Ik heb 2 laagjes op mijn arm opgebracht en best aardig gedrukt zodat je de kleuren goed kunt zien.


In het palette zit nog een spons applicator ik gebruik dit eigenlijk nooit. Maar voor meiden die net beginnen met make up die nog geen kwasten hebben is dit natuurlijk super handig. En voor meiden die wel spons applicators gebruiken ik ken er helaas niet heel veel.



Ik maakte een look met de blauwe tinten in het palette ik gebruikte Midnight, Azure en Aqua weer eens wat anders als de standaard bruine tinten. Ik vind de look niet erg mooi geworden jammer genoeg maar wilde het toch even laten zien.



Ik moet erg wennen aan alleen maar matte kleuren op mijn ogen ik mis shimmer dus denk dat ik vaker de kleuren in de crease gebruik als een volledige ooglook met de matte kleuren. Ik ben nu sinds ongeveer 2 weken bezig met de Revitabrow dat is een middel die ervoor zorgt dat je wenkbrauwen gaan groeien. En ik heb al het idee dat de gaten een beetje opgevuld worden. Op het begin zitten wel wat haren maar op het einde niet en ik zie nu al verbetering yeeh. Jullie ook? Er komt ongeveer over 4 weken een review want je moet het wel een aantal weken gebruiken voor resultaat. 

Ik dwaal af! Ik vind dit palette leuk maar niet super sommige kleuren hebben geen beste pigmentatie en ik weet niet of matte oogschaduws voor mij zijn weggelegd. Je kunt het palette vinden bij verschillende Kruidvat filialen die MUA verkopen. Het palette kost € 5.99

11 opmerkingen:

  1. Ik vind het palette wel ok. Zou het zelf niet aanschaffen denk ik

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ok dat is idd het goede waard. Niet slecht maar ook niet echt top!

      Verwijderen
  2. Hij is wel mooi, maar de meeste kleurtjes heb ik al in mijn stash, dus ik denk niet dat ik hem hiervoor nog extra ga aanschaffen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nee dat begrijp ik is anders een beetje teveel van het goede!

      Verwijderen
  3. Pigment is goed van dit merk. Helaas wordt het bij onze Kruitvat nog niet verkocht.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Van de normale palettes vind ik dat ook van de matte niet allemaal! Jammer de mijne sinds een week of 2

      Verwijderen
  4. Ik vind deze niet allemaal even mooi, maar MUA wordt ook nergens in Zeeland verkocht :(

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wauw, super mooie palette en goed gepigmenteerde kleuren ;-)
    Mooie ooglook!

    BeantwoordenVerwijderen