maandag 3 november 2014

Make Up Stash Deel 3 (Blush en Highlighter)


Vandaag deel 3 van mijn stash mijn favoriete onderdeel namelijk de blushes en highlighters. Ik heb al een aardige verzameling en wil het vandaag aan jullie laten zien. Kijken jullie mee?

Chanel camelia de plumes - Nars albatross - Mac Soft & Gentle - Mac lightscapade

Als eerste mijn highlighters ik draag dit echt elke maar dan ook elke dag. Ik vind highlighters gewoon prachtig als de zon erop schijnt kan ik wel uren in een spiegeltje kijken. Die van Chanel heb ik pas net een hele mooie alleen het patroontje al. Daarna Nars Albatross zeer gehyped en ook zeker de hype waard de mooiste highlighter ooit. Dan soft en gentle van Mac dit is ook echt een hele mooie dan lightscapade van Mac die ik echt nooit gebruik? Waarom weet ik niet.

Essence Hello Autumn 01 Beauti-fall red - Essence how to make your face WOW - Essence blush up 20 pinky flow - Essence blush up 10 heat wave

De eerste blush veranderd door de ph waarde van je huid erg grappig bij mij is hij best mooi alleen ik ben bang dat hij knalroze word daarom draag ik hem niet heel vaak. De how to make your face wow heb ik pas net maar tot nu toe ben ik heel erg tevreden. En dan de ombre blushes die iedereen moest hebben ze zijn beide echt top!

Chanel les beiges 01 - Bobbi brown shimmerbrick Nectar - Nars deep throat - Estee lauder 01 tease

Wat een miskoop was de Chanel ik heb hier echt heel veel geld neergelegd maar je ziet hem amper op de huid nee ik vind het heel jammer. Dan de shimmerbrick van Bobbi brown deze was ook niet goedkoop maar deze is daarin tegen echt prachtig ik gebruik deze met heel veel plezier. Dan Nars deep throat een hele populaire blush deze is erg mooi bevat ook veel shimmer. En als laatste de Estee lauder highlighting blush dit is een blush en highlighter in 1.

Mac sea me hear me - Mac msf starwonder - Sleek rosegold

De eerste mac blush is een limited edition mijn eerste mac blush. De msf die ernaast ligt van Mac is starwonder deze kocht ik op depop een soort marktplaats. Dit is echt een favoriet. En dan Sleek rosegold de dupe van Nars orgasm deze moet je gewoon hebben.


Catrice 030 kiss me ken - Catrice 020 coral me maybe - MUA english rose - MUA shade 1

De illuminating blushes van Catrice heb ik ook pas net maar heb ze al vaak gebruikt ze zijn heel mooi. Deze blushes zijn lekker budget maar dat is zeker niet te zien.  De mua english rose is heel mooi helaas heb ik hem laten vallen :(. De andere van mua kreeg ik van Priscilla dit is een lief subtiel kleurtje.

Be creative 004 blossom - Flormar terracotta blush on - Maybelline dream touch 02 - Etos blush kerstcollectie 2013 - Maybelline Terre indienne 09 golden tropics

De Be creative blush is één van mijn favorieten ik kocht deze met wat korting dus betaalde ongeveer 10 euro. Daarnaast van Flormar deze doen me ook erg denken aan de msf's van Mac. De creme blush van Maybelinne kocht ik in Frankrijk en hij is niet te koop in Nederland. Ik wilde een keertje een creme blush proberen maar gebruik deze ook echt nooit vind het best moeilijk om goed aan te brengen. De Etos blush is erg mooi jammer dat hij niet meer te koop is het is een blush met veel glans erin. En de laatste van Maybelinne valt helaas ook tegen hiervan zie je ook helemaal niks op het gezicht jammer!

Bedankt voor het lezen er komt nog 1 deel namelijk mijn lipproducten!


14 opmerkingen:

  1. Wauw wat heb jij veel! Ik heb de limited edition blust van Estee Lauder ook die is echt prachtig<3 en ofcourse de nieuwe highlighter van Chanel wauw<3<3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, wat heb je toch een prachtige en jaloersmakend mooie stash. Love it <3

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw echt prachtig al die producten die je hebt!
    http://www.bloglovin.com/blog/13049789

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een mooie producten!! Zonde dat je Lightscapade niet gebruikt, dat is mijn dagelijkse favoriet �� liefs liza x

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dankjewel Liza! Ja ik vind hem ook mooi hoor weet niet waarom ik heb niet gebruik x

    BeantwoordenVerwijderen
  6. whaaa prachtige producten! Zo veel en echt heel veel mooie merken!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Die blush van de autumn collectie van essence draag ik vaak! Doe ik na mn foundation etc. mn blush, dan mn ogen en dan kijk ik of er nog blush bij moet! Beetje bij beetje haha!

    BeantwoordenVerwijderen