maandag 17 november 2014

M.A.C Objects of Affection Pigments

De Kerst collectie van Mac kwam online en ik had een beetje met mezelf afgesproken dat ik maar 1 artikel mocht kopen ik ging voor de blush Sweet Sentiment. Maar kreeg toch een beetje spijt dat ik niet van die prachtige pigment had gekocht die pigments gaan mega hard dus ze waren al gauw uitverkocht. Ik ben zaterdag avond even met mijn vriend naar de counter geweest en de pigments die ik wilde hebben waren er nog. De bruine waren al uitverkocht maar de zilveren met zwarte en de pink en rose waren er nog. Ik ging voor de laatste. Ik vind roze tinten erg mooi staan bij mijn blonde haren de bruine waren ook fantastisch maar ik heb al genoeg bruine tinten en roze niet. Dus vandaar dat de keuze op het roze setje viel.




De verpakking is echt belachelijk mooi, ik word hier echt mega vrolijk van. De glittertjes, zwarte verpakking en het dametje bovenop maken de verpakking geweldig. Dit straalt echt kerst uit dus dat heeft Mac weer goed gedaan. 

De pigments zitten in een schattig doosje. Die niet zomaar openvalt de verpakking zit stevig dicht. En is ook niet heel erg groot.
Als je het doosje opent vind je 5 schatjes, 4 pigment en 1 glitter. Ik heb één pigment van Mac dit is ook een mini verpakking in de kleur Vanilla een mooie highlighter. Van links naar rechts Tan - Rose - Heritage Rouge - Whisper Pink - Reigning Rickes. Ik vind alle kleuren echt fantastisch voor de 2e kleur Rose vind ik echt prachtig.

Tan - Rose - Heritage Rouge - Whisper Pink - Reigning Rickes

De swatches zien er veelbelovend uit alleen de glitter valt een beetje tegen. Maar dat is logisch deze kun je het beste gebruiken met wat water of fix plus van Mac. Sowieso gebruik je de glitter als extra dus niet op zich zelf.

Ik ging nadat ik de douche uit gesprongen was gelijk enthousiast aan de slag. En gebruikte de pigments ook als crease kleur dit was best een beetje link en kreeg ook een hoop fall out. Ik heb dit met een tissue weg gehaald en vervolgens wat concealer op dat gedeelte aangebracht. 


Ik heb er uiteraard een look mee gemaakt. Ik bracht Rose aan op het bewegende ooglid. Heritage Rouge in de crease en in de binnenste ooghoeken Whisper Pink. Ik bracht Vanilla aan onder mijn wenkbrauwen deze zit niet in dit setje trouwens.

Helaas zie je bij mij nooit zoveel oog maar toch ben ik blij met het resultaat. De pigments geven super veel pigment af en glinsteren echt heel erg. Ik ben gek op glitters dus voor mij is deze set echt een aanrader.

Het setje kost € 33,- en is te koop bij de Bijenkorf en bij Maccosmetics.nl helaas is de Set daar al uitverkocht dus ik raad aan om naar de Counter te gaan. De mini pigments kosten normaal gesproken 10 euro per stuk dus voor dit setje zou je € 50 kwijt zijn dus voordelig is deze set ook zeker.

Zou je deze pigments kopen?

10 opmerkingen:

  1. Wat een prachtige luxe set! Om verliefd op te worden

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie set!! Staat je goed moppie! Mooie foto's ook!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hele mooie kleurtjes. Zelf vind ik de eerste het mooist!

    http://www.bloglovin.com/blog/13049789

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw ze zijn echt prachtig!<3 Ik wil ze ook nog zo graag

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Zelfs als niet oogschaduw lover kan ik zeggen dat ik verliefd ben! Prachtig meid

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een schitterend setje! Kan me voorstellen dat je ervoor terug bent gegaan. Kleuren staan je inderdaad heel mooi! ;-) Xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ziet er echt super mooi uit! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. waaauw wat zien ze er prachtig uit, I need them hahah

    BeantwoordenVerwijderen