vrijdag 7 november 2014

MAC Blush Sweet Sentiment

Nee Farah Nee dat dacht ik toen de nieuwe kerstcollectie van Mac online stond. Toen zei een ander stemmetje in me hoofd Ja maar hij is zo mooi en oeps hij zat in me winkelmandje. Ik bestelde hem afgelopen dinsdag en donderdag kwam hij binnen. Mijn 2e Mac blush woehoe! 


De blush is onderdeel van de Heirloom mix collectie het is een lichte roze blush en hij is koel. Ik ben meestal van de warmere kleurtjes maar vond deze echt prachtig. De blush is een gebakken blush en hoort bij de mineralize lijn.


De verpakking is echt fantastich! Zwart met mooie zilveren glitters erop. Love it <3

En dan de inhoud dat is ook zeker niet verkeerd, zoals je ziet bevat de blush ook shimmer. Ik ben gek op shimmer dus deze blush maakt mij erg gelukkig.

Een heel lief kleurtje zo eentje had ik nog niet, het pigment is top zoals we van Mac gewend zijn.

Excuses voor mijn hoofd was erg moe na een lange werkdag

Ik heb hem iets meer aangezet als normaal het pigment is zo goed dus je moet wel een beetje oppassen met aanbrengen. Ik was net iets te enthousiast maar toch vind ik het niet lelijk.

En zo valt het al helemaal mee. Ik vind het een mooie blush vind hem ook goed staan! Dit is echt een lief kleurtje die iedereen wel goed zal staan.

Conclusie
Ja ik heb al genoeg blushes maar nee ik had geen koele roze tint. Dit is echt een mooie toevoeging aan mijn stash. Het pigment is goed de blush blend zich goed met de huid. Je hebt een mooi glansje dus dat maakt het extra feestelijk vind ik.  Ik heb geen minpunten ben erg tevreden.

De blush is nog online te koop en vanaf gisteren ook bij de Mac counters. Let op de blushes van limited edition lijnen zijn altijd erg geliefd. Dus als je hem nog wilt scoren moet je er snel bij zijn.

Ohja en niet geheel onbelangrijk de blush kost € 27,-

16 opmerkingen:

  1. Hij is zo mooi!! Ik kon de verleiding ook niet weerstaan. Oeps�� . Liefs liza (beautyloverliez)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wauw super mooi! Staat je prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mijn ogen hadden dit beter niet kunnen zien... Hij is zo mooi warm van kleur. Need it

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hahahaha jouw eerste stukje zo herkenbaar. Moooi is hij!!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hij is prachtig. Zaterdag komt de collectie bij ons in de winkel maar dan moet ik werken dus zondag ren ik er naartoe!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hij is echt heel mooi! Staat je goed.

    BeantwoordenVerwijderen