vrijdag 24 oktober 2014

Chanel Camélia De Plumes Highlighter

Toen ik dit pareltje zag bij Cynthia wist ik dat ik deze moest hebben. Ik ben echt gek op highlighters en wilde deze daarom ook hebben. Ik heb pas 1 ander product van Chanel een bronzer blush en highlighter in 1. Die gebruik ik niet zo heel vaak omdat je hem niet heel goed ziet. Chanel is natuurlijk erg prijzig dus ik koop niet heel vaak iets van dit merk. Ik koop dat eerder iets van Mac bijv. dat is toch een stuk goedkoper.


Ik heb het over de Camélia De Plumes highlighter. Deze highlighter hoort bij de Kerstcollectie van dit jaar. De producten worden nu al verkocht en Cynthia zei dat de highlighter heel snel zou gaan. Vandaar dat ik hem gisteren al heb gekocht. De verkoopster in Douglas zei ook al goed dat je hem nu al komt kopen dan weet je zeker dat hij er nog is.

Het doosje zit in een heel chique fluwelen zakje erg bijzonder.



Er zit ook een klein kwastje bij. Hij voelt lekker zacht aan en is van goede kwaliteit. 


Dan het mooie zwarte doosje. Ik had het wel erg leuk gevonden als het een speciale verpakking kreeg voor de Kerst. Met mooie glitters erop bijv. maar deze verpakking is ook mooi en erg chique.


En als je hem openmaakt ben je even in schock wat een plaatje. Er zit een mooie bloem op en de highlighter lijkt erg koel. Hij lijkt bijna zilver. Ik vind hem er heel mooi uitzien snel kijken hoe hij er op de huid uitziet.

Het pigment is super goed dit is één veeg. Hij doet me echt denken aan Nars Albatross de highlighter is helemaal niet koel. Maar heeft juist een gouden glans. En daar ben ik echt gek op!


En op mijn gezicht, een foto maken was best moeilijk. Ik ben maar in het donker gaan staan en heb de flitser erbij gebruikt. De highlighter is lekker aanwezig en dat vind ik helemaal niet erg. Hij is echt prachtig!

De highlighter is echt heel mooi de prijs is alleen niet zo leuk. Hij kost € 56.90 ik heb hem gekocht bij Douglas. Ici paris xl en de Bijenkorf gaan hem ook verkopen. Als je hem wilt hebben zou ik er snel bij zijn.

Volg je mij al op Bloglovin?


12 opmerkingen:

  1. oh nee.. gisteren zat ik nog te denken over dit product..ik wil hem zo graag en helemaal na het zien van nog meer foto's haha. Tis een rib uit mn lijf.. ik ga nog even goed nadenken! De highlighter is werkelijk prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hij is echt prachtig maar mega duur idd! Nars albatross is haast hetzelfde en die kost 30 euro!

      Verwijderen
  2. Wat een prachtige highlighter! Dat patroontje en die glans... Pretty! ��

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb hem getest en hij is echt prachtig!!

    BeantwoordenVerwijderen